Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v.38

Hej!

Ny vecka, v.37+0, alltså in i vecka 38. Den här veckan räknas bebis som fullgången. Eftersom vi har ett planerat snitt hoppas jag dock att hon vill stanna kvar i magen tills dess, även om vi längtar ihjäl oss. Jag och Hayden har dessutom blivit förkylda så det hade varit skönt att bli friska först.

Appen säger såhär:

Min vecka 37 har varit såhär:

Om förra veckan bjöd på några bättre dagar har den här veckan återigen varit lite tuffare med värre illamående och värk i muskler och leder. Att det närmar sig mål gör det dock lättare att orka mer.

Vi har också försökt speeda på här hemma med att göra iordning altan och greja i trädgården så vi kan slappna av mer och njuta när lillasyster är här. Johan har givetvis gjort det mesta men jag har försökt hjälpa till så gott jag kunnat.

Förvärkarna var värre för några veckor sedan men kommer då och då.

I den här veckan med Hayden fick vi vända honom då han låg i säte. Lillasyster har legat med huvudet neråt länge och när jag berättade för barnmorskan att min foglossning blivit lite bättre sa hon att det kan vara för att hon även fixerat sig. Jag känner henne väldigt långt ner. Nu behöver hon ju inte ligga rätt pga. Planerat kejsarsnitt, men skönt ändå att se att ett barn är lydigt, haha skämt och sido!

Vi har även varit hos barnmorskan veckan som gått. Alla värden såg återigen bra ut. Nu återstår bara ett sista besök i nästa vecka.

Mitt SF-mått var 32 cm, precis som för 3 veckor sedan. Barnmorskan och jag trodde dock att det blev lite felmätt förra gången eftersom att jag hade nästan konstanta sammandragningar när jag var där då, så antagligen hade det inte riktigt släppt när hon mätte. Från att ha legat lite över kurvan ligger jag nu något under, men fortfarande helt normalt och fint. Ska bli spännande att se hur liten eller stor bebis är. På min babyshower fick vi gissa och jag gissade då på 49cm och 3071 gram. Kanske något lite på grammet nu när jag tänker efter, men vi får se 🙂

Vikt på mig + 13 kg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.