Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v37

Hej!

Ny vecka, väldigt nära slutmålet, Wihoo!

Appen säger såhär:

Min graviditetsvecka v 36 har varit såhär:

Om måendet pendlar i vanliga fall kan man verkligen säga att det gjort det veckan som varit.

Jag har både mått så fruktansvärt illa igen så att jag kräkts, varit extremt trött, på gränsen till att svimma och gråtit av att kroppen känts förlamad nästan, helt tömd på energi, till att dem två senaste dagarna kunnat cykla lite på spinningcykeln, vilket gjort mig så oerhört glad och energifylld. Tänk om man hade kunnat må såhär under en hel graviditet, då hade det ju inte varit så värst farligt ändå. Jag har fått känna på hur det är att njuta av det lilla livet i magen och må bättre, tack för det!

Är det meningen att jag ska bära med mig sen här känslan ifrån den här graviditeten så det kanske inte blir sista barnet ändå? Haha skoja! Tänk när Johan läser det här, då kommer han bli nervös och hoppas att jag börjar kräkas igen. Skämt och sido. Om jag får fortsätta må lite bättre in i det sista nu så ska jag verkligen försöka ta tillvara på tiden med bebbe i magen.

 

Gravidmage v. 35+0
Happy efter dagens lilla träning på spinningcykeln! V 36+0
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.