Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v 34

Hej!

Sakta men säkert närmar vi oss slutmålet och längtan blir bara större och större! Våran lilla bebis, som redan har ett namn. Vi håller det hemligt tills hon är ute, men nu vill jag bara att dagen ska vara här!

Appen säger den här veckan såhär:

Min graviditetsvecka v 33 har varit såhär:

Om man bortser ifrån ”det vanliga” som är varje vecka så har jag återigen haft mycket sammandragningar och förvärkar. Läkaren har sjukskrivit mig 100% nu pga. Att jag får så mycket sammandragningar så fort jag rör mig. Försöker ta det så lugnt jag kan samtidigt som jag känner att jag måste röra mig lite i alla fall. Efter min magoperation för 1,5 år sedan har min mage krävt ständig rörelse för att fungera, så det har varit ett annat konstant bekymmer under graviditeten. Ligger jag stilla hela tiden blir det inte alls bra, så försöker hitta en bra balans.

För det mesta känner jag mig stönig och gnällig här hemma, speciellt på kvällarna när även vätskan placerat sig i fötterna. Johan masserar ofta och försöker hålla god min. Undrar om han längtar mer än mig att det här ska vara över haha.

Bebis är fortsatt väldigt väldigt rörlig i magen, en riktig busunge. Visste väl att vi inte skulle kunna få något annat än busungar, och jag älskar det ☺️

Magbild tagen idag, in i v34. Alltså 33+0

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.