Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v. 32

Hej!

Ny vecka och appen säger såhär:

Min graviditetsvecka v31 har varit såhär:

Återigen lite upp och ner med illamående och foglossning. Igår kunde jag dock träna och hade bra energi, såna stunder blir jag ju överdrivet tacksam över.

Annars har lillasyster nu blivit en väldigt väldigt rörlig bebis. Jag har hela tiden sagt att hon är så mycket lugnare i magen än Hayden var, men nu är hon nog på samma nivå tror jag. Ont kan det göra när hon sparkar också den busen. Märks att hon börjar bli stor och stark nu.

Vi har nu även fått tid för vårt kejsarsnitt vilket gör att vi verkligen kan börja räkna ner på riktigt. Vi har ett slutdatum, Wihoo!

för er som inte vet så gjorde jag en magoperation förra året efter långa besvär som började efter min första förslossning. Kirurgen bedömde därför det för riskabelt att föda vaginalt, då operationen som gjorts kan förstöras och behöva göras om. Jag har nät och metallplatta i magen som håller upp min tarm som hade släppt från sitt fäste, kan man väl säga lite förenklat. Därför blir det ett planerat snitt.

Exakt datum håller vi hemligt, men det går ju för den nyfikne att räkna ut ungefär eftersom vi är beräknade 30 april 🙂

Här är tre stycken av våra favoritbilder som vi tog i v. 29+6 hos fotograf Calle Appelqvist.

 

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hoppas de går fort nu och att kejsarsnittet går bra! Tråkigt att höra att du fick svåra komplikationer första förlossningen