Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v. 31

Hej!

Ny graviditetsvecka och appen säger såhär:

 

Min graviditetsvecka vecka 30 har varit såhär: Den här veckan har varit en större berg och dalbana än tidigare veckor. Jag har både haft 2-3 dagar där jag mått så illa att jag varit helt säker på att jag ska börja kräkas igen, men med nöd och näppe lyckats hålla det inne, till att ja haft en dag som varit bättre än någon annan dag under graviditeten. Den dagen cyklade jag på spinningcykeln här hemma till och med, och det var en sån lycka att känna sig mer rörlig igen. Simma har jag gjort några gånger under dem senaste veckorna, vilket är magiskt mot både illamående och foglossning, men annars har träning bara betytt sjukgymnastövningar för foglossning. Jag älskar att träna, så den dagen betydde oerhört mycket.

Bebis har varit såå rörlig den här veckan. Hon brukar röra sig flera gånger om dagen förstås, men nu har hon känts mer vaken än sovande i några dagar och jag har även känt henne lite mer upp i magen några gånger, för det mesta har hon annars tyckt om att röra sig långt ner.

Fantiserar mycket om henne och längtar otroligt mycket, det gör vi alla. Blivande storebror med, som pussar, kramar och pratar med magen varje dag.

Sakta men säkert går vi mot vår och den här våren kommer vara mer speciell än någon annan vår någonsin varit.

Har ingen ny magbild den här veckan, men det komiska är att i vissa kläder går magen fortfarande att dölja ganska bra. Igår hälsade jag på mina kollegor på svt i dessa kläder och dem undrade nog vart magen var ??

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.