Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v 30

Yeey, idag är jag extra glad, vi har nått vecka 30 och det känns som en fantastisk milstolpe på något vis. Vi gick in i tredje och sista trimestern förra veckan och nu är det inte mycket mer än 2 månader kvar tills bebis är i världen.

Appen säger den här veckan såhär:

 

Min gravidvecka v29 har varit såhär:

Måendet står sig ganska likt från tidigare veckor. Största skillnaden den här veckan är att jag haft en del förvärkar. Med Hayden trodde jag att jag skulle föda väldigt många gånger när jag hade förvärkar, för det kan göra ganska ordentligt ont. Den här gången förstår jag att så inte är fallet och känner mig mycket mer avslappnad.

Igår tog vid gravidbilder och familjebilder som vi ser mycket fram emot att se. Lovar att dela med mig så fort jag fått dem. Tills dess bjuder jag på hemmatagna magbilder i vanlig ordning.

Mage v. 30

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.