Idatuovinen

I+M naturkosmetik & PuroBio cosmetics

Hej på er denna fredag!
Hoppas ni har det bra och har några trevliga planer under helgen. Själv ska jag på massa mysiga barnkalas samt leverera smink och hudvård till mina kunder som var hos mig förra helgen på sminkkurs.

10 medlemmar på sminkkursen förra helgen, 10 påsar med produkter som står redo att få nya ägare <3

Dem flesta av er vet att jag säljer hudvård och smink som är ekologisk och vegansk, men jag tänkte att jag skulle göra ett lite mer utförligt inlägg om varför jag väljer att jobba med dem märken som jag gör.

När jag för lite drygt 1 år sedan bestämde mig för att starta eget och börja hålla i sminkkurser var det viktigt för mig att hitta både hudvård och sminkmärken som matchade kundens efterfrågan.
Eftersom jag jobbat i sminkbutik i många år skulle jag säga att jag har väldigt bra koll på vad kunden vill ha och hur dem allra flesta tänker när dem ska handla hudvård och smink.

Något som är  väldigt påtagligt från det att jag började jobba med smink för 8 år sedan till nu är att dem allra flesta är mycket mer medvetna och noggranna med sina val. Man stoppar inte längre vad som helst på huden bara det ser bra ut, nu är det även viktigt att det är bra grejer, något som inte skadar huden. Det har tydligt också blivit viktigare för dem allra flesta kunder att det man handlar är något som absolut inte har kommit att skada några djur, miljö eller människor som arbetar med det.

Jag är därför väldigt glad och stolt över att kunna säga att dem märken jag använder tänker på alla dessa delar, dig som kund, men också miljön, förhållandena för dem som arbetar och självklart också djuren, att det inte är djurtestat.

Såhär skriver I+M naturkosmetik om deras produkter:

Verklig skönhet kommer inifrån – inte av ditt utseende. Känner du dig vacker – är du vacker, och mår bra. Ibland behövs det bara en trevlig kväll med dina vänner, en middag i gott sällskap eller ett vänligt leende från någon – även om det är ditt eget i spegeln. Att ge dig själv näring är också ett bra sätt att må bra och känna dig bekväm med din kropp. Det är därför vi skapar kosmetik.

i+m:s kvalitetsstandard
100% Cosmos Organic certifierad naturkosmetik
100% vegan – certifierad av The Vegan Society
100% naturliga och kallpressade oljor av högsta kvalitet
100% grymhetsfri – certifierad av Cruelty Free International (CF)
100% hållbar, cradle to cradle inspirerade förpackningar
100% hållbart utvecklade produkter i Tyskland
100% fri från parabener, etoxylerade ingredienser samt emulgeringsmedel
100% fri från silikoner, paraffiner, ftalater och mikroplast
100% fri från genetiskt modifierade ingredienser (GMO)
100% laktosfri och fri från aluminiumsalter

PuroBio säger såhär om deras produkter:

Ekologisk, veganvänlig och nickelfri make-up från Italien. Produkterna är glutenfria och speciellt lämpliga för känslig hy.

puroBIOs makeup skapas med hjälp av certifierade ekologiska råvaror och mineraler, samtliga produkter är fria från silikoner, vaselin, parabener, syntetiska konserveringsmedel och parfym.
puroBIO Cosmetics make-up linje lämpar sig för alla hydtyper – högkvalitativa produkter med effektiva ekologiska ingredienser och med minimal allergirisk.

Så avslutningsvis vill jag bara säga, 
Visst är det fantastiskt att kunna skapa produkter av så hög kvalité som också är så bra för alla inblandade, dig och alla i processen runt omkring. + och det är ett stort PLUS, är att produkterna är till väldigt bra priser, tänk dig ett puder för 119 kr, en ögonskugga för 89 kr eller varför inte en ny foundation för 139 spänn? Ja du hörde rätt. Då vet du ungefär vad priserna ligger på också.

Skulle du vara intresserad av att byta ut dina produkter eller börja fylla på med nytt?
Hela nästa vecka och veckan därpå erbjuder jag kostnadsfria konsultationer för dig som behöver hjälp med att hitta det du behöver. Konsultationerna kan ske både via telefon eller hemma hos mig beroende på hur mycket hjälp du känner att du behöver.

Välkommen att höra av dig till [email protected] så bokar vi in dig på en tid!

Trevlig helg / Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.