Idatuovinen

10 Fakta om mig som du kanske inte visste?

Hej!
När jag läser andra bloggar älskar jag att lära mig nya saker om den personen, och varje gång tänker jag att jag också ska göra inlägg med ny fakta om mig mer. Tycker ni också det är kul att läsa sånt?

Hur som helst kommer här 10 fakta om mig som du kanske inte visste? 

 1. Jag tycker inte om att shoppa!
  Att gå i köpcentrum är nog bland det tråkigaste jag vet. Jag är lite mer som en man i det läget, om man ska generalisera. Behöver jag köpa något så åker jag och köper det, strosar absolut inte runt i timmar och känner och klämmer på olika saker. Antingen hittar jag det direkt eller så åker jag hem. Föredrar också mycket hellre att sitta hemma vid datorn och klicka hem det jag behöver ha än att ge mig ut och trängas bland folk. Njuter dessutom mer när jag får köpa något till någon annan än mig själv.
 2. Jag kan leva på samma mat hela tiden om jag är tvungen,
  Bara jag blir mätt så är jag nöjd. Förutom mina allergier och väldigt få saker som jag inte tycker om är jag väldigt okräsen. Jag tycker dock om att leva hälsosamt om jag får välja, vilket jag ju får och gör i dem allra flesta fall. Men skulle jag av någon anledning tvingas äta samma maträtt i resten av mitt liv, förutsatt att det är något hälsosamt så tror jag inte det skulle vara så stora problem för mig. Jag är nöjd bara jag blir mätt! Och jag äter gärna mycket! (Den här punkten gäller dock inte nu när jag är gravid haha, helt plötsligt är jag kräsen mot både det ena och det andra)
 3. Jag älskar att vistas på motorsportbanor,
  Allt från motocross, roadracing, bilbanor. Jag vet inte vad det är, men motorljud ger mig ett lugn och atmosfären ger mig harmoni i kroppen. Skulle nog egentligen passa mig bra att jobba med något inom motorsporten? Eller räcker det med att vara på motocrossbanan på fritiden så mycket som jag är kanske. Vad vet jag, men kul är det.
 4. Precis innan jag blev gravid med Hayden skulle jag skriva på med en modellagentur i Milano.
  Jag höll på med att forma min kropp så som agenturen i Milano ville ha den, samtidigt som min moderagentur i Sverige försökte bromsa dem med min viktminskning. Jag trodde själv länge att jag gjorde allt på ett hälsosamt sätt tills jag insåg att allt gått för långt. Jag brukar kalla Hayden för mitt mirakel, som fick mig att inse att jag var på helt fel bana. Jag tror starkt på att allt händer av en anledning och jag kunde inte blivit gravid på en bättre tidpunkt. När han kom förändrades hela mitt liv till det bättre och idag kan jag verkligen se att det skulle bli precis så som det blev. Kunde inte varit mer tacksam över det lilla miraklet ❤️
 5. Om jag får välja mellan en mysig spahelg eller att göra något äventyr eller aktivitet med rörelse, fart och fläkt, så väljer jag det sistnämnda alla dagar i veckan.
  Jag blir lätt uttråkad och älskar att få röra på kroppen och vara aktiv. (Även denna punkt blir annorlunda nu under graviditeten dock haha)
 6. Jag är beroende av vatten i alla dess former.
  På riktigt, finns det något godare än ett glas vatten, kallt, med citron i, kanske iskalla bär, med bubblor, utan bubblor, med smak, utan smak.. För mig är vatten livets dryck och inget annat slår det!
 7. Jag kan prata om andar och spöken en hel kväll.
  Det har väl inte undgått någon att jag älskar andlighet? Jag har en förmåga att känna av mycket ur den andliga världen, men också människors energier. Varför jag gör det vet jag inte? Men det finns väl få samtalsämnen som är så intressanta som just detta? Vill du starta en konversation med mig så ska du definitivt prata om andrar eller om universums kraft.
 8. Jag är lite smått aggressiv i trafiken.
  Såhär är det, jag har blivit 1000 gånger bättre och skulle idag aldrig lyfta fingret åt en annan bilist, eller jag tror inte det i alla fall?! Men det har absolut hänt och jag är inte stolt. Jag tycker själv att jag är riktigt bra på att köra bil och undrar ofta hur typ 90% av befolkningen klarat sin uppkörning? Jag har blivit en mer harmonisk människa med åren och tröskeln till att störa mig på saker är extremt mycket högre än förr, men något händer fortfarande något i trafiken ibland. Folk är inte kloka där ute haha!
 9. Jag är rädd för djupa vatten.
  Om det har att göra med att jag fastnade under vattnet som liten eller något annat, det vet jag inte? Men är det något jag har extremt mycket respekt för så är det vatten. Det mest komiska i det hela är att jag som liten var bäst i klassen på att simma och klarade av alla simborgarmärken först av alla jämt. Jag var som en fisk i vattnet. Men rädslan och respekten har kommit mer med åren. Mina stoltaste ögonblick är nog just därför när jag vågat snorkla i Thailand. Dyka skulle jag dock inte våga göra. Ibland är jag sugen på att jobba med mina vattenrädslor, men jag vet inte? Borde jag det kanske? Jag kan ju simma vanligt men vore häftigt att prova surfa någon gång tex. Just nu känns ju det dock som något jag aldrig skulle göra.
 10. En av sakerna på min bucketlist har varit att delta i något SM någon gång i livet.
  Det har jag gjort två gånger. Jag har tävlat i makeup SM och kommit top 10 båda gångerna, 2011 och 2012.
  Jag vet inte om jag ska ställa upp någon gång igen, men visst vore det häftigt att även vinna ett SM och idag vet jag att mina chanser vore så mycket bättre med tanke på hur mycket jag utvecklats sedan dess.
  I år blir det inte, men vem vet, kanske nästa år? Om jag inte gör det ska jag definitivt sätta upp ett annat mål som kräver utmaning. Älskar att utmana mig själv!

  Lärde du dig något nytt om mig?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.