Idatuovinen

Spamys

Hej på er denna söndag!

Jag skrev för några veckor sedan om saker jag ville göra innan bebis anländer i april. En av dem sakerna var att hitta på något på tu man hand med min älskade man. Den här helgen bokade vi därför in spa på smögen havsbad. Vi kom hem för några timmar sedan från ett supermysigt dygn med spa, god mat, men framförallt massa mys med varandra.

Jag hade min telefon i max 20 minuter på hela dagen igår, vilket innebär att Johan tog en bild på mig och jag en på honom, annars var den borta, och bara det är ju sååå skönt! Jag försökte verkligen njuta av stunden och stänga av allt annat och känner att jag lyckades väldigt bra.

Jag har ju som jag berättade i min video i onsdags svårt att vara ifrån Hayden pga. Min ständiga oro att han ska få ett epilepsianfall precis när inte jag är där. Men jag måste säga att det gick ganska bra även om jag förstås hade honom i tankarna många gånger. På kvällen när vi inte hört något bad jag Johan messa sin pappa som passade Hayden och fråga om allt var bra. När vi fick som svar att Hayden precis somnat och allt gått bra kunde jag slappna av igen.

Förövrigt var Smögens havsbad bra, mysigt, trevlig personal. Något litet i spat, men för våran del gjorde det absolut ingenting. Restaurangen var toppklass och frukosten var en av dem bästa frukostar jag ätit. Rummet var fräscht, inget jättespeciellt, men heller inget att klaga på.

Vi var ju förstås inte helt själva. Lilla bebis gjorde sig påmind som vanligt med mycket aktivitet i magen ?
Den mest speciella person jag vet <3 Tänk, till sommaren har vi varit ett par i 10 år och jag är mer kär än någonsin!

vad har ni hittat på i helgen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.