Idatuovinen

Söndag med familjen

Hej på er!

Vad har ni för er idag?

Själv tänkte jag mig en lugn söndag idag efter en halvdag på crossbanan igår. Jag är ju inte i mitt livs bästa form om man säger så, med illamåendet och foglossning, så en dag per helg med full aktivitet räcker gott och väl för att trötta ut mig just nu.

Men grabbarna ville så gärna köra idag och ska Johan också kunna köra måste jag förstås vara med och kolla Hayden. Så vi åkte till Stenungsund idag igen, och visst älskar jag att se lyckan i båda deras ögon när dem får köra, så jag har haft en bra dag, även om jag är väldigt trött nu.

Varannan vecka fotograferar vi min mage, kul att jämföra sen.

Det nya när Hayden ska vara med på bild är att han låtsassover 🙈
Mage v.24
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Så fint att du tar dig energin till att följa med, trots att det gör dig trött. Hoppas att du får lite tid för återhämtning nu så att du inte åker på mer besvär med illamåendet.