Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v 24

Hej!

Ny graviditetsvecka för mig idag och appen säger såhär:

Min graviditetsvecka v 23 har varit såhär:

Måendet fortsätter att bli bättre förutsatt att jag lyssnar på kroppen och tar det ganska lugnt. Vilar när det behövs och inte anstränger mig för mycket. Skulle kunna säga att jag nu kan ha ganska bra kontroll över illamåendet med hjälp av vila och regelbundna små mål hela tiden.

Jämför jag den här graviditeten med förra så mår jag väldigt bra. Jag hade alltså förra gången inte en enda bra dag, den här gången har jag många mycket bättre stunder under flera dagar, så det är jag tacksam över.

Foglossning har jag och är där också begränsad med rörlighet. Men eftersom att jag pga. Illamåendet ändå inte kan röra mig så mycket så är det ganska okej.

Hyn börjar bli bättre, det värsta skovet av blåsor kring munnen har lagt sig och jag tappar inte heller lika mycket hår längre. Så överlag, mycket bättre. Lilltjejen fortsätter att vara aktiv mer och mer och jag försöker ta tillvara på dem bra stunderna, känna in och njuta så gott det går.

    Gravidmage v. 23

Skönt när man mår bättre, då går också veckorna snabbare.

Jag har tre saker som jag nu när jag har mer ork vill göra innan bebis kommer, förutom att jobba som jag också vill.

1. Hitta på något med Johan och Hayden. Vi har kollat lite på badhotell i Danmark. Jag kan bada det jag orkar och sen sover vi över en natt och myser.

2. Hitta på något bara Johan och jag. Vi funderar på en natt på hotell. Heller inget ansträngande för mig, bara mysigt att umgås vi två ett dygn <3

3. Hitta på något med min bästis. Vi är lite inne på en dag på spa, lite massage, god mat och bara ta det lugnt.

Ni som känner mig i vanliga fall vet att jag inte är en ta det lugnt människa, men just nu ser jag faktiskt fram emot lugna och avkopplande aktiviteter, men att ändå göra något nu när jag kan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.