Idatuovinen

Vårt nyår!

Hej på er såhär första dagen i januari!

Jag hoppas att ni hade en bra nyårsafton precis så som ni önskade.

Själva åkte vi först och kollade på fyrverkerier som numera är kl 17 istället för midnatt här i Trollhättan. Hayden tyckte det var jättehäftigt när det small och med alla fina färger.

Efter det åkte vi till min bästa väns syster och firade med min familj, min bästis familj, hennes systers familj + deras mamma och man. Vi åt god mat och bara pratade och myste.

22:30 åkte vi hemåt då Johan skulle upp kl 5 och jobba och för att jag är ett trött preggo som behöver komma i säng i tid för att orka upp med Hayden på morgonen. Han sov hos gästerna sedan 21:30 ungefär, så lite sovmorgon fick vi båda två idag ändå.

Förövrigt så vill jag säga att jag faktiskt var vaken 00;00. Låg i sägen och tänkte på allt jag har att vara tacksam över. Även alla motgångar 2018 som nu stärkt mig ytterligare. Lyssnade klart på fyrverkerierna som hördes utanför fönstret och sedan somnade jag med bästa känslan i kroppen.

Min outfit för kvällen 🙂
Tänk att den där minimänniskan i magen ska ut i år ?
Jag gillar organiserade fyrverkerier såhär på stan, men tycker annars att förbudet from. i år är bra, eftersom det missbrukas som det gör och är en stor fara. Vad tycker ni?
Mina älsklingar! Bara dem är med mig så är allting perfekt!
När jag ville ta en fin familjebild valde Hayden att låtsassova. Jaja, här är vi i alla fall, 2018 sista året som bara vi tre. Nu när vi gått in i 2019 blir vi snart fyra. Gaaaalet!
Jag och min äldsta, bästa vän <3 tänk att vi lärde känna varandra redan hos dagmamman.

Gå nu in i 2019 med attraktionslagenskraft och säg och tro att det kommer bli det bästa året i ditt liv!!! ✨

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vilket härligt nyårsfirande ni fick! Jag håller verkligen med dig om fyrverkerierna, organiserat och inte det här småsmällandet hela tiden hade varit super!