Idatuovinen

Nyårsinspo och sminkkurs

Hej!
Först vill jag passa på att göra reklam för mina två sista sminkkurser som jag håller i februari innan jag går på mammaledighet.
Som ni vet har jag varit sjukskriven i några månader nu, men kommer from. januari att lite lätt börja jobba igen 1-2 gånger i veckan i ett par månader.
Jag har satt upp två tillfällen för kurs i Februari, och eftersom det är många som frågar så är det först till kvarn på platserna.

Sminkkursen hålls hemma hos mig strax utanför Trollhättan. Vid bokning skickar jag exakt adress och all övrig info.

Det blir dem två sista sminkkurserna jag håller i innan mammaledighet. Så har du ännu inte gått kurs är detta din chans.
Välj mellan 2/2 eller 23/2 kl 13:00. Kursen tar ca två timmar. Jag håller en presentation och har en modell som jag visar tips, trix och trender på. Du får sedan även individuell tid med mig för att ställa alla frågor du har om vad du passar i. Allt smink och hudvård är ekologiskt och veganskt, och det du behöver finns att handla om du vill.
Kursen kostar 350kr/pers och vill du boka en plats gör du det genom att maila [email protected]
Jag skickar dig då vidare information om betalning. .

Sen vill jag såklart dela med mig av lite nyårs sminkinspo för den som vill vara extra festfin.

Den softa sotningen

Sotade ögon och glossiga läppar är en klassiker på nyår som enligt mig aldrig kan bli fel. Passar perfekt till paljettklänningen eller den lilla svarta men även om du har något mer färgglatt på dig och smälter in utan att sticka ut för mycket.
Använder du dessutom neutrala toner som grått, brunt och svart så blir det väldigt soft och fint.

Färgklicken för den som gillar att sticka ut lite extra

Kanske vill du piffa upp din klassiska svarta nyårsoutfit med en färgklick på ögonen istället?
Du behöver inte vara rädd att några färger skär sig med dina kläder och du kommer definitivt stå i centrum med dem ögonen. Är du den mer vågade tycker jag absolut att färg är hur coolt som helst!

Full on glitter!

Finns det någon dag på året där man kan använda hur mycket glitter som helst så är det väl ändå på självaste nyårsafton! Less is Less, More is More skulle jag säga! Gör en vanlig sotning i grunden och ös sedan på med glitter! Dina ögon kommer att tindra precis som den stjärna du är!

Och till sist ett allmänt nyårssminktips till er alla sminkisar där ute, glöm inte highlighter på kinderna lösögonfransar! 😉

Vilken look är du?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.