Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v 23

Hej!

Höll nästan på att glömma att det var ny vecka idag. Var inställd på att det var tisdag men det är ju självklart onsdag. Blir alldeles snurrig av dessa röda dagar haha.

Appen säger den här veckan såhär:

Min vecka graviditetsvecka 22 har varit såhär:

Jag skulle säga att illamåendet håller sig ungefär så som det gjort dem senaste veckorna, upp och ner. Den gångna veckan fick jag dock upptäcka något som kändes som magi. Vi var på badhuset, och för första gången sedan mitt gravidillamående började mådde jag ganska bra i vattnet. Konstig känsla att må bra när man är så van vid att må dåligt.

Bebis rör sig mer och mer, sparkar syns lite på utsidan men inte än så jag kan se om det är en fot eller hand osv. Hon sparkar mycket nedåt och helt plötligt kommer nu dem här panik kissattackerna för att hon antagligen sparkar eller trycker direkt mot blåsan.

Gravidmage v 22
Just nu lever jag iprincip i mjukiskläder eller denna nya morgonrock som jag fick av svärmor i julklapp ?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Så häftigt att de kan uppfatta ljud och lära sig att känna igen röster. Det är svindlande att tänka på hur kroppen kan skapa ett helt liv med alla mänskliga funktioner.