Idatuovinen

Min mest gillade bild på Instagram

Hej!

På fredagar brukar jag dela med mig av ett skönhetstips. Den här veckan tycker jag att den här bilden blir en perfekt inspobild, då den tydligen är den bild på min Instagram som blivit mest gillad år 2018

Vad gillar ni för smink? Naturligt eller mycket? Själv går jag mest osminkad eller med lite ifyllda bryn och mascara till vardags, men till fest (med andra ord väldigt sällan) älskar jag att dra på ordentligt och gärna med färg. Mycket på ögon och mer neutrala glossiga läppar är min absoluta favorit.

Ha en fin fredag <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Wow! Vilken fin bild. Förstår att den fick mycket likes 🙂 Jag är precis som du där – osminkad eller väldigt neutralt sminkad till vardags, men när jag väl sminkar mig gör jag det gärna ordentligt 🙂