Idatuovinen

Mysigt att ha Johan hemma

Johan har varit långledig i 6 dagar, känns så mysigt! Älskar att umgås med mina två killar och just nu betyder det extra mycket att ha dem hemma eftersom jag känner mig ganska ensam när jag är sjukskriven och allt.

Vi har verkligen passat på att mysa och bara vara med varandra under dem här dagarna. Hämtat julgran och såklart pyntat och bla. pysslat med lite apelsiner och nejlikor.

Vi var så nöjda över att vi hittade den här granen. Har nog aldrig haft en lika fin gran som är så perfekt tät ? Kan ni se vad Hayden har valt att pynta med? Ni vet när man får barn får man bara snällt svälja det där med att det bara ska vara snyggt haha
Perfekt pyssel för hela familjen ?
Hayden <3
Johan, Haydens och min

Igår var vi dessutom och badade på vattenpalatset. Hayden hade så roligt och mitt illamående var nästan som bortblåst i vattnet. Jag var alldeles i chock eftersom jag knappt kommer ihåg längre hur det är när jag faktiskt inte mår illa. Om det inte vore för min extremt känsliga och torra hy så hade jag definitivt badat varje dag from nu! Men funderar på att börja göra det kanske någon gång i veckan. Härligt att kunna röra lite på sig utan att direkt må jätteilla eller ha ont.

Tycker det är så mysigt hemma nu när julen flyttat in <3
Myskillen! Som sagt, mysfaktorn är på topp här hemma nu <3

Vad ska ni göra idag?

Själv blir det akupunktur för min del och eventuellt åka och gratta min mamma som fyller år idag. Tror dock hon jobbar långpass idag, så får se hur det blir 🙂 Hon hatar att bli firad men man vill ju liksom göra det ändå.

Mamma avskyr sin födelsedag, pappa tycker varken om födelsedag eller julen. Spännande det där hur man sedan själv formas efter det. Jag har tex. Aldrig kunnat säga till någon som frågat om jag önskar mig något att jag skulle vilja ha en present. Om någon frågar säger jag allltid att jag inte vill ha något, och jag menar det verkligen, har supersvårt för tanken att någon lägger pengar på mig, dock blir jag såklart väldigt glad om någon skulle välja att göra det. Jag är extremt tacksam av mig, det har mina föräldrar verkligen lärt mig. Om någon så skulle ge en begagnad strumpa till en så tackar man och tar emot, för det är verkligen tanken som på riktigt räknas.

Vad gäller julen så har jag alltid blandade känslor kring det, men sedan jag fick en egen son försöker jag tillsammans med min egna lilla familj skapa våra egna mysiga traditioner. Sen är mamma proffs på att sätta ihop julbord och hålla ihop familjen. Så trots att pappa aldrig varit så noga med att fira har mamma gjort det för vår skull.

Aja, älskar mina föräldrar haha, vi kan väl avsluta med det, att även om man inte alltid har samma syn på allt så kan man älska varandra ändå. Det har tagit mig många år att lära mig lägga bort dåliga saker och fokusera mer på det som är bra än inte bra. Än är jag inte helt där men på god väg.

Ha en underbar dag / Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Låter som ni har haft underbar ledighet tillsammans som familj. Hoppas de fortsätter så! Idag ska vi vila på fm då hundarna valde gå upp vid 03. Sen ikväll ska vi till mormor ❤️
    Hoppas ni får en fin jul ?