Idatuovinen

Rul idag

Idag har vi varit på rutinultraljud och tittat till lillräkan som bara ville ligga och sova till en början hur mycket barnmorskan än försökte rucka på magen. Annat var det med Hayden, han låg aldrig still under dem 15 ultraljud vi gjorde på honom.

Barnmorskan sa till oss att vi antagligen får komma tillbaka nästa vecka då hon inte kan mäta bebisen ordentligt om den ligger ihopkurad så. Men vi gör ett försök sa hon, drick några glas vatten och hoppa lite så kanske den vaknar.

Sagt och gjort, svepte 5 små muggar med kallt vatten och försökte röra mig så mycket det gick utan att jag skulle spy upp vattnet igen. Sen gick vi tillbaka.

Perfekt, h*n hade lyssnat på oss och vaknat till. Barnmorskan kunde mäta och se allt perfekt. Hon till och med skröt för en kollega om dem perfekta bilderna på dem olika organen hon fick. Så det var skönt! Vilken lättnad det är, när man får bekräftat att allt är bra, för i slutändan är det ju det enda som betyder något. Tack!

Ultraljudsbilden blev inte lika tydlig som vi kunde se bebisen tycker jag

Sen ville vi se kön också, och Jajjemen visst kunde vi alla se det tydligt. Hon sa att det aldrig är 100, men gick liksom inte att ta fel på det vi såg, eller?

Jag ska givetvis avslöja för er vad det blir, men först ska alla i familjen få veta. Jag har förberett en film som jag ska göra så det blir roligare. Hayden har fått veta genom badsalt i badkaret, ja ni ska få se! 🙂

Tjej eller kille? Vad tror du?

Förövrigt blev datumet framflyttat igen till 30 april, precis som jag ifrån början räknat utifrån min ägglossning. Men förra ultraljudet sa 28 april. Så from. Nu får graviduppdateringarna komma på onsdagar igen och spökstunden får åter flytta till måndagar 😀

hoppas ni haft en bra dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.