Idatuovinen

Gravid vecka för vecka, v 19

Hej!
Dags för v.19 och ny uppdatering om vad appen säger och hur min gångna vecka varit.

Vi börjar med appen som säger såhär:


Min graviditetsvecka v.18
Äntligen har jag haft flera stunder under den gångna veckan som inte varit fruktansvärda. Illamåendet vill inte släppa en endaste sekund än, MEN det har varit mycket mildare, och bara det är att hurra för.
Jag har haft min svägerska på besök som klippt mig, tänk att en sån enkel sak faktiskt kan göra att man direkt känner sig piggare och fräschare. Jag har varit på överraskningsfest för vår vän Fredrik som fyller 30 nu i veckan. Jag har till och med tagit mig till ett köpcentrum 2 gånger. Okej dem gångerna kan jag inte skryta om i för sig, för jag mådde väldigt dåligt båda gångerna. Första gången köpte vi en vagn till bebisen och sedan åkte hem, andra gången fick jag för mig att se om jag kunde fynda julklappar under black friday. Jag ångrade mig ganska snabbt då det var mycket folk och blev varmt, vilket gjorde att mitt illamående bara eskalerade. Fast ändå, bara att jag kunnat sätta mig i bilen och kunnat köra själv flera gånger under den här veckan är stora framsteg. Och för att inte glömma igår när jag, Hayden och hans farmor gick en kort tipspromenad och träffade jultomten. Trodde kanske inte att det skulle hända att jag kunde göra såna saker under hela graviditeten, men vad säger man, plötsligt händer det! Nu hoppas vi att det vill fortsätta i den här riktningen.

Jag har dock märkt att med det lite mildare illamåendet tillsammans med att jag faktiskt känt bebisen mindre den här veckan, har gjort att jag varit väldigt orolig för att någonting inte är som det ska. Kan inte minnas att jag oroade mig såhär någon gång när Hayden låg i magen, men å andra sidan så var han från start jämt livlig i magen och vid det här laget tror jag redan att till och med Johan hade känt av sparkar på utsidan, vilket den här gången inte hänt än. Kan det vara så att vi får en lugnare bebis den här gången? haha, vi får se. Hayden lärde sig nämligen tekniken med att rulla runt när han var 5 veckor gammal, och sedan gick det inte att stoppa honom längre. Snabbt kändes det som att det gick ifrån att han föddes till att jag inte kunde lämna honom själv utan att vara orolig över vart han tagit sig när jag kom tillbaka.

Ska också tillägga att jag gått upp 1,4 kg från startvikt nu när jag kunnat behålla allt jag stoppar i mig den senaste 1,5 veckan. Aldrig varit så glad över att gå upp i vikt innan som nu haha. Men allt som bara bevisar att vi är påväg åt rätt håll betyder enormt mycket.

v.18 mage.

Hoppas förövrigt att ni får en fantastisk måndag. Själv ska jag på min andra akupunkturbehandling för mitt gravidillamående. Håller tummarna för ytterligare framsteg i mående efter det.

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.