Idatuovinen

Överraskningsfest

För två månader sedan ungefär blev vi inbjudna till en överraskningsfest för en av Johans bästa kompisar. 

Då mår jag säkert bättre tänkte jag, men man vet ju aldrig med tanke på att det aldrig blev bra under min förra graviditet. Men jag försöker alltid tänka positivt tills motsatsen visas. Så jag har verkligen tänkt att jag ska kunna gå.

Visst mår jag bättre än jag gjort men lever ju fortfarande iprincip bara på kycklingsallad för att inte kräkas upp maten igen och kan inte röra mig för mycket. 

Jag har ändå bestämt mig för att gå. Festen är i närheten av där vi bor och vi kommer mest sitta still. När folk börjar festa ordentligt är det nog ändå försent för att jag ska orka hålla mig vaken haha, så då beger jag mig hemåt. 

Har verkligen sett fram emot att gå iväg på någonting bara jag och Johan. Vi har barnvakt, vilket med eller utan sjukdom sällan händer. 

Så idag har sminket åkt på och håret blivit piffat. Kläderna hade jag svårt att välja, men valde till slut en byxdress. Får se hur mycket jag ångrar mig sen med tanke på att jag kissar stup i kvarten.

Första gången under den här graviditeten som jag sminkar mig såhär mycket 🙂

Jag är gravid i v.18 nu men har ännu ingen tydlig gravidmage. För den som vet hur jag ser ut innan kan förstås se det, men jag kan fortfarande dölja den enkelt om jag vill. Så jag stod och valde mellan kläder som verkligen framhäver den lilla magen som finns, eller kläder som döljer den så att det inte syns alls. Vill helst att det ska synas, men det är inte så enkelt att hitta något i min garderob som framhäver den bra. Blir lätt att jag bara ser lite mullig ut och känner mig obekväm. Slutade med denna byxdress som jag kände mig mest bekväm i.

Inlägget är något tidsinställt för att vi ska på en överraskningsfest. Så när ni läser det här är vi redan iväg. 

Jag och min fina man <3

Hoppas ni får en fantastisk lördag allihopa! 

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.