Idatuovinen

Spökstunden med Ida – Del 5

Hej!
Eftersom ni är väldigt många nya här kan jag kort berätta att jag älskar andlighet, jag har sedan liten känt av den andliga världen väldigt tydligt på många olika sätt, inte alltid älskat min förmåga, men kommit till en punkt där jag verkligen vill utveckla den mer och också berätta mer om vad jag känner, ser och hör.

Här är del 5 i något som jag kallar för ”Spökstunden med Ida”, och den här gången berättar jag om en mediumkurs som jag gick i helgen som var.
I del 1, 2, 3 kan ni höra olika berättelser om andliga upplevelser från mitt eget liv, i del 4 berättar jag om hur det är för mig när jag upplever saker och hur det varit och är att leva med det.
Antingen kan ni söka upp det i bloggen under kategorin ”spökstunden med Ida” , eller gå in på min youtubekanal Ida Tuovinen.

Hoppas ni gillar det här segmentet i min blogg som kommer upp varje onsdag lika mycket som jag gör, och dela gärna med dig om dina andliga upplevelser om du har några, det är mitt nummer 1 samtalsämne alla dagar i veckan!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jonna H

  Wow vad spännande Ida! Blir kul att höra mer om din andlighet ! Skulle själv vilja gå nån kurs men har inte vågat ta steget än ??

  1. Ida Tuovinen

   Jag förstår att det kan vara svårt att förstå saker som man själv aldrig upplevt, har full respekt för det. Att andar visar sig för mig är fullt naturligt för mig enda sedan barn, nu är det bara dags att ta nästa steg och lära sig att prata med dem på ett annat sätt 🙂 Häftigt att inte bara se dem utan också kunna kommunicera

  1. Ida Tuovinen

   Jag förstår att det kan vara svårt att tro på något man aldrig upplevt. Jag har sett och känt andar sedan jag var barn så för mig är det fullt naturligt 🙂 Lika självklart att tro på det som allt annat jag ser runt omkring mig 😀 <3

 2. Anna

  Gud va spännande! Jag tror stenhårt på det övernaturliga och har så många bevis här hemma.
  Så här har du en ny följare på din yt kanal. ?

 3. Anna

  Så spännande att lyssna på. Jag har egentligen aldrig riktigt trott på det mediala, men min mamma har varit iväg på ett par seanser och uppenbart varit tagen efteråt, så det är spännande att höra mer.

  1. Ida Tuovinen

   Jag förstår att det kan vara svårt att tro på något man aldrig upplevt. Jag har sett och känt andar sedan jag var barn så för mig är det fullt naturligt ? Lika självklart att tro på det som allt annat jag ser runt omkring mig ? <3