Idatuovinen

Vi har blivit med vagn!

Vi har köpt vagn och det känns väldigt bra, en sak avbockad och jag fick vara med på den lilla resan. Vad menar hon nu undrar ni kanske?

Jo men såhär, förra gången jag var gravid så kunde jag nästan inte förbereda inför bebisens ankomst alls. Vi fick hjälp av mamma med att ordna det mesta, som skötbord och andra tillbehör. Resten handlade vi på nätet och jag orkade knappt det ens. Vagnen var jag ifs med och köpte då också, men det var typ det enda och en av dem få gångerna jag tog mig utanför mitt hem. Allt det här berodde ju på att jag mådde fruktansvärt dåligt hela graviditeten, inte en sekund utan illamående, inte någon njutning eller mys alls.

Jag var så himla ledsen att bli ”ifråntagen” precis allt vad mysigt innebar under min graviditet. Ni vet, gå i butiker och handla små kläder, filtar, nappar, blöjor, allt som man behöver.

Därför har jag sagt att under den här graviditeten ska jag om jag får några bättre stunder ta tillvara på dem och göra allt det där. Jag vill också leva på rosa moln, drömma mig bort och njuta av att jag har ett nytt liv som växer i mig.

Eftersom jag haft några mildare dagar med illamåendet nu vilket som sagt aldrig hände sist, sa jag till Johan att vi nu måste åka och fixa vagn. Bebisen kommer ju inte förrän i april, men jag vill ta tillvara på dem små stunderna jag ges.

Helt ärligt var det inte precis så mysigt som jag föreställt mig, det är ju inte som att jag mår prima ballerina bara för att jag inte spyr hela tiden, illamåendet är ju fortfarande där konstant och jag behöver sätta mig ner emellanåt för att jag inte klarar av att stå upp längre stunder. Men såhär i efterhand, nu när vagnen står här hemma så känns det så bra att vi, hela lilla familjen kunde göra det här tillsammans, jag är verkligen evigt tacksam för det!

Emmaljunga superviking

För oss blev det en Emmaljunga superviking den här gången. Vi ville ha en smidig vagn som är bra både i stan och i terräng, lätt att fälla ihop och som inte tar för stor plats.

Sist hade vi en Bugaboo cameleon, och även om Emmaljunga superviking är en relativt liten vagn så kändes den så stor att packa in i bilen i jämförelse. Men jag tror den blir toppen, speciellt till ändamålet, att gå många och långa promenader varje dag med bebis, både på asfalt och på grus. Jag promenerade alltid mycket med Hayden och både han och jag älskade det.

Vilken vagn har du kört (om du har barn? :))

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ByLisa.se

  Haha, vet knappt vad vi hade, så typiskt mig, Brio tror jag.. köpte av en kollega 🙂
  Super att du fått må lite bättre några dagar och att ni fick fixa lite tillsammans, mys!

 2. ByLisa.se

  Haha, vet knappt vad vi hade, så typiskt mig, Brio tror jag.. köpte av en kollega ?
  Super att du fått må lite bättre några dagar och att ni fick fixa lite tillsammans, mys! ?

  1. Ida Tuovinen

   Wow 11 vagnar, why? Haha. Vi hade en bugaboo cameleon till vår son som han haft sen bebis och fortfarande sitter i ibland, han är 4 nu. Tanken med nya vagnen är att kunna ha det lika länge 😀

 3. Emelie

  Jag hade också en emmaljunga, men en äldre modell. Om jag skulle ha barn igen så skulle jag välja något liknande som ni har gjort 🙂 Den var jätte fin 🙂