Idatuovinen

Veckans skönhetstips – Julklappskit

Hej kära vänner ❤️ 

Julen närmar sig med stormsteg och jag säljer därför fina julklappskit innehållande ekologiskt och veganskt smink i fina julförpackningar. 

Veckans skönhetstips blir därför julklappstips!

Ni kommer dessutom tappa hakan över dem billiga priserna på detta kvalitetssmink! 

Jag har jobbat med PuroBio i över ett halvår nu, använder det på mina sminkkurser och säljer sminket. Är så väldigt lycklig att jag hittade det här otroligt fina märket som tillåter mig att sminka mig själv och andra med gott samvete, bra för både hyn och miljön. Ekologiskt, veganskt, allergi och nickeltestat.

Purobio kontaktade aldrig mig för att få mig att sälja sminket, jag kontaktade dem. Tänker att det kan vara viktigt att poängtera, så att alla förstår att jag säljer det för att jag genuint älskar det.

Jag har heller än så länge inte stött på en enda missnöjd kund! Kan det bli bättre?

Silver Saffiano Pouch Presentförpackning innehåller: Svart mascara Svart kajalpenna Snygg Silvrig makeupväska Pris: 190kr Ekologisk, vegansk, nickeltestad

 

 

 

Green Satin Pouch Presentförpackning innehåller: Rött läppstift Röd läppenna Fin Grön makeupväska Pris: 110kr Ekologisk, vegansk, nickeltestad
Burgundy Velvet Pouch Presentförpackning innehåller: Vinrött flytande läppstift Champagnefärgad ögonskugga Lyxig sminkväska i rött sammet Pris: 240 kr Ekologisk, vegansk, nickeltestad

Vill du lägga en beställning? 

Maila [email protected] 

1. Märk ämnet i mailet med ”Beställning” 

2. Skriv vilket eller vilka kit du önskar, samt antal. 

3. Skriv om du föredrar att betala via swish eller banköverföring direkt till mitt företagskonto. Jag återkommer med betalningsuppgifter.

4. Skriv ditt fullständiga namn, din adress samt telefonnummer. 

Jag kommer beställa hem förpackningarna till mig som hämtas utan fraktkostnad. Bor du långt bort och ändå vill beställa tillkommer en fraktavgift om 49kr på en hel order. 

Jag tar emot beställningar så långt lagret räcker, så vänta inte för länge ?

Med vänlig hälsning / Ida ??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.