Idatuovinen

Tidiga graviditetstecken

Bild på magen samma dag som jag tog positivt graviditetstest!

Hej!

Idag tänkte jag backa tillbaka tiden till augusti sommaren 2018, då jag blev gravid. Jag ska berätta om hur mina tidiga graviditetstecken såg ut, för dem fanns, oja. 

Gravidtest 2 dagar innan beräknad mens

Jag har genom åren lärt känna mitt kropp ganska bra och vet hur den reagerar på pms, men den här gången var det annorlunda. Jag ska dock säga att jag hade svårt att tro på det ändå och tvivlade en hel del på min egen känsla. I efterhand, så dumt, för jag hade ju så rätt. 

Jag tog även tempen nästan varje dag och hade gjort några månader tidigare för att lära känna även den, så jag delar med mig av min tempkurva samt det jag skrev i min dagbok under tiden.

10 aug – Äl 

Temp, 36,8 och kraftig mensvärk i några timmar. Kände tydligt av min ägglossning. 

11 aug – 

Temp, 37,1 (temphöjning = tecken på att ägglossning skett) 

12 aug –

Jätteont i brösten! 

13 aug – 

Extremt ont i brösten! Extremt! Och hungern ska vi inte prata om, den är ännu mer extrem.

14 aug – 

Temp, 37,3 

15 aug – 

Temp, 37,3 

16 aug 

Temp, 37 

17 aug 

Pytte pytte lite blod när jag torkade mig. 

Fått jättestora bröst senaste veckan, mått lite halvkonstigt, yr, emellanåt illamående men framförallt sjukt hungrig och sugen på allt. Extremt känslig och lättirriterad. Lite bättre med just det sistnämnda idag på eftermiddagen. 

18 aug 

19 aug 

Temp 36,9 

Lite mindre spända bröst idag och känner mig jätteledsen. Men mest för att jag idag tvivlar på att jag är gravid pga tempsänkning (Visste inte här att man kunde få tempsänkningen så sent. Nu vet jag att det är helt normalt och kanske fäste mitt ägg just här) 

20 aug 

Temp 37.4

Mer spända bröst igen. Inte riktigt samma tryck och energi på träningen. 

Väldigt hungrig… 

glad över temphöjning igen, kan det betyda att jag ändå är gravid?

21 aug 

Temp 37,1

Hände något märkligt idag.

Jag satt i bilen när John lundviks låt kom på radion. Han sjunger

”Breath in and out, you can see clearer now” 

Jag gör det och får en känsla av att titta upp i himlen. 

När jag tittar upp ser jag ett moln som ser ut som en gravid kvinnokropp. Hon ligger ner på rygg. Ovanför är ett barn/bebis som sträcker ut armarna. Lite som att ”flyga flygplan på knäna” fast åt andra hållet och över huvudet. 

Det är inte sant tänker jag och frågar mig själv, är det ett tecken på att jag är gravid??

Jag tittar på vägen, och sedan upp mot himlen igen. Jag ser då att barnet nu är en kanin. 

Jag blir lite smått besviken för en stund, en kanin? Ge mig istället något mer tecken på att jag är gravid! Det var ju så fint..

Efter en kort stund kommer jag på, om jag är gravid nu kommer barnet någon gång i april, vilket betyder att det är vid påsk. Kanin = påsk? 

Det var den sjukaste upplevelsen jag varit med om och ett sånt tydligt tecken. 

Nu finns det inga tvivel, jag är gravid! 

22 aug 

Tog positivt graviditetstest imorse ?❤️ Jag är gravid. 

 

För att förtydliga mina tidiga graviditetstecken så brukar jag få ömma bröst vid pms, men då kommer värken lite senare än två dagar efter äl, + att det inte håller i sig så länge. Brösten brukar inte heller bli så mycket större, vilket dem tydligt blev nu. Jag har heller inte den extrema hungern som jag hade nu när jag bara har pms. Sist men inte minst förstås min magiska spirituella upplevelse som var bland det finaste jag upplevt. Ni skulle sett mig där i bilen, vad jag satt och grät. När det skedde fanns det inga tvivel, då visste jag säkert att jag var gravid och det var ett sånt fint sätt att få det bekräftat på. 

Jag hade flera månader tidigare tagit kontakt med andra sidan, eller änglar som jag gör ibland för att få råd i livet när jag känner att jag behöver extra stöd och svar. Jag undrade varför jag inte blev gravid och fick då till mig att jag skulle bli gravid i augusti. Även om jag hade fått det var jag osäker på om det stämde då det är relativt nytt för mig att själv ta kontakt med andevärlden, tidigare har jag alltid tagit hjälp av medium, men jag övar på att kunna göra det mer och mer själv, och hittills har alla mina svar stämt. Jag vet att det är många som är intresserade av det spirituella och andevärlden och varje gång jag skrivit om det när jag tidigare bloggat har jag fått många frågor, så jag ska absolut berätta mer om det en annan dag. 

 

Kram och kärlek!

/ Ida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.