Göteborgsmamman

Lättviktsjackor till barn.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

God kväll på er ♥

Hur mår ni? Nu var det alltså bra längesen jag kikade in här. Kanske för att man rätt och slätt hänger mer på Instagram eller för att man jobbar 24/7? Jag vet inte längre, haha, men jag vet att jag älskar att kika in här och säg hej då och då.

Idag har vi slängt runt på 3 st husvisningar. 2 av husen av magiska och vi får väl se om det slutar med ett bud eller inte 🙂 Vi vet inte riktigt vad vi är ute efter än och behöver gå på lite visningar för att känna efter 🙂 Någon mer här som är i hustankar?

Annars kom väl ändå hösten med storm, eller hur? Jag kastade mig över beställningsknapparna och klickade hem jättefina höstjackor till tjejerna. Vi har haft samma stil på jackor sedan ett par år tillbaka och de här lättviktsjackorna är verkligen kanon för tjejerna när de är så aktiva och det är halvkyligt ute. Verkligen ett tips! 🙂 Elises marinblå jacka hittar ni här och Julias leopardjacka hittar ni här. Emilia hade redan (ärvda) sedan innan så till henne satsade vi på en tjockade svart dunjacka. Bilder på den kommer, men annars hittar ni den hos Jollyroom.
Vi beställde också regnkläder (HUR kan man alltid sakna det?!), men de visar jag en annan dag 🙂

Nu väntar kväll, mys och att bara vara i soffan ♥

Kram på er.

lättviktsjacka barn lättviktsjacka barn lättviktsjacka barn lättviktsjacka barn

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.