Göteborgsmamman

Mamma 61 år <3

Gooood morgon på er ♥

Hur mår ni en söndag som denna? Jag mår kanon, solen lyser och jag har precis lagt in det sista i webshopen för den här gången. Nu var det mest studentsaker, men även lite i bakväg 🙂 så kul!

Snickaren har redan hunnit vara här i 2 timmar och både han och Fredrick sliter med att bygga ny altan på baksidan. Den sidan har oftast skugga och altanen där innan var alldeles för gammal och hade blivit mörk, så det var bara att riva och bygga ny 🙂

Igår firade min kära mamma som fyllde 61 år! Ännu en Corona-födelsedag, men vad ska man göra? Det blev ju bra ändå med presentöppning och tårta utomhus 🙂 Mamma hade gjort en godistårta och Elise var väldigt tydlig med att berätta hur den var SÅ MYCKET GODARE än mammas (mina) tårtor, haha. Tack för den! Då ska jag inte kämpa med nästa tårta för hennes skull utan hyra in mamma att göra jobbet, haha.

Idag har vi noll planer! Jag tänkte rensa lite och vi ska försöka vara ute större delen av dagen! Vädret är ju helt fantastiskt i Göteborg och det känns verkligen som VÅR nu trots att det är lite, lite för kallt.

Vad har ni för planer idag? 🙂

Ha en fantastisk söndag!

Kram.

Mamma 61 år! Mamma 61 år! Mamma 61 år! Mamma 61 år!Mums tyckte tjejerna med godistårta! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.