Göteborgsmamman

Bara en liten sneakpeak?

Hej på er ♥

Hur mår ni? 🙂
Jag sitter i köket och jobbar här denna lördagseftermiddag. Tjejerna började kolla film efter att vi varit ute en bra stund och nu ligger alla tre och sover gott framför en film i soffan ♥ Det har både varit sol, kallt och lite blåsigt här idag så det var 6 rosiga kinder som kom in för lunch. Nu får de vila en stund så de orkar med Mello ikväll – balans, ni vet 😉 haha.

Jo, men jag sitter och jobbar. Det har varit en otroligt (!) hektisk vecka och jag kommer visst aldrig förbi den där kullen. Jag har en större presentation som ska in på tisdag, ha en genomgång under måndag förmiddag, fått förfrågan om att föreläsa för eventstudenter OCH vi har ett jätteprojekt på gång som förhoppningsvis släpps nu kommande vecka. Jag ser verkligen fram emot att få dela det med er! JÄTTEMYCKET! Haha, det pirrar i hela kroppen! Varför ska det administrativa ta så lång tid? Resten är ju klart – kan jag inte bara få dela det?
Okej, vad säger ni om en liten smygtitt? En liten bara? Kolla sista bilden här nere. Vad tror ni vi ska göra?

Så mycket är det, men det är bara att försöka arbeta undan så mycket det går hela tiden. Sen är jag väldigt tacksam ATT jag har mycket att göra – jag skulle aldrig önska motsatsen. Älskar det jag gör ♥

Hur mår ni annars? Har ni en skön lördag, helg och kanske lite ledighet? 🙂

Det är bara att fortsätta. Den där presentationen hade varit skön att ha klar nu 🙂

Kram på er.

mammablogg mammablogg mammabloggmammablogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.