Göteborgsmamman

Rivstart fettförbränning: dag 17 av 17!!

God morgon ♥

Eller morgon och morgon, men det känns alltid som om klockan är lite tidigare än vad den är när jag sätter mig vid datorn. Oftast brukar jag ju ändå sätta mig här rätt tidigt men idag började jag dagen med en promenad på 1,5 h i ÖSREGN och sen målning här hemma. Jag gick i skogen så var hyfsat skonad, men det är klart jag blev helt genomblöt ändå. Det är något speciellt med att vara ute i regnet. Någon typ av frihet, tycker ni inte det? Det bästa jag vet är löpning i regn, men idag har jag min faste-dag så jag vet med mig att jag inte orkar hårdare träning än en promenad under de här dagarna.

Idag är det dag 17 av 17 på min utmaning! Kan ni förstå hur snabbt dagarna gått? Jag tycker de tre sista dagarna varit riktigt jobbiga och jag har känt mig rätt låg på energi, men dagarna innan har jag mått kanon 🙂 Nu är ju målet så nära så jag tror det är hjärnan som spelar mig ett spratt och ger nästan upp på något sätt. Väldigt märkligt, men jag måste också tänka att jag minsann inte ska låta några hjärnspöken hindra mig från att lyckas 🙂
Imorgon är det slutmätning + vägning och då lägger jag upp lite resultat för den som är intresserad 🙂

Idag ska jag se till att tänka på annat, jobba massor och klockan 12 bryter jag fastan med en god lunch. Jag tänker mig bananpannkaka med blåbär + rostade kokosflingor. Mmm, godare blir det ju inte!

Hoppas ni får en fin dag nu så hörs vi snart igen!

Kram.

bananpannkaka renovering renovering renovering mammablogg mammablogg mammabloggBlöt var ordet 🙂 Men skönt var det att trampa runt bland stock och sten denna fredagsmorgon. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.