Göteborgsmamman

Billdals Park & Årsdag.

God kväll ♥

Hur mår ni? Jag hoppas ni haft en fin onsdag 🙂
Vi har precis ätit tacos efter en dag som enligt mig gick alldeles för fort. Vad har vi gjort ens? Jag har jobbat större delen av dagen och Fredrick har aktiverat tjejer medan han själv fixat i garaget. Nu väntar lite mer jobb för min del inför ett möte imorgon och sen tar jag kväll samtidigt som jag lägger Emilia för natten.

Häromdagen träffade vi min mamma (på ett sinnessjukt avstånd – kan det inte vara över snart!) och tog en promenad i Billdals park med lekplatshäng och en sväng förbi hästhagarna. Älskar att vara där ute – det är så fridfullt och hemma är ju alltid hemma. De har byggt en ny lekplats där i parken och vi hade med oss mackor, saft och mamma stod för bullarna + ett par godisbitar. Det var så mysigt.

På tal om mysigt! *trumvirvel* Idag är det Fredricks och min 7 årsdag! Helt galet. 7 år? Vi träffades ju igår? Och tänk vad vi hunnit med på den här tiden: 3 barn, flytt, 6 somrar i Italien, frieri, giftemål, tjat och gnat och en stor dos med kärlek. Som jag älskar honom ♥ Vi har tre fantastiska barn och livet kunde egentligen inte vara bättre – bortsett från Corona. Jag vill bara kunna njuta av att spendera tiden som vi brukade med familj och vänner, men det var också något jag tog för givet. Efter att det här är över kommer jag verkligen att värdesätta den tiden ännu mer ♥

Dags för det sista jobbet innan läggdags. Imorgon bitti har jag ett möte på förmiddagen och på fredag lunch med en person med en underbar själ. Berättar mer då!

Sov gott!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMonster ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.