Göteborgsmamman

Att bara vara.

Hej på er ♥

Hur mår ni mitt i denna upp och nervända värld? Vardagen må vara annorlunda just nu och jag tror inte det är någon som är 100% opåverkad, men vi får ta vara på den här tiden till att återhämta oss och se att det inte varar för evigt. Det finns många människor som just nu går igenom sitt livs värsta period någonsin och jag hoppas att vi alla kan komma starkare ut på andra sidan.

Jag sitter och jobbar ikapp det jag missar under dagarna när jag istället lägger mer fokus på barnen. Vi besöker bondgårdar, lekplatser, leker och bara är. Barnen tar långa sovmornar och vi äter frukost vid 9.30. Vi fixar i hemmet och planerar ombyggnadsplaner för framtiden. Vi tränar och grillar. Vi bara är som jag tror är så viktigt att vi passar på att vara nu medan vi kan. Kanske känner vi hur viktigt det är och prioriterar mer vila även när vardagen återgår till det (nästan) normala.

Och snart är påsken här! Eller den är väl tekniskt sätt redan här, men jag tänker mer på påskafton 🙂 Barnen hoppas upp till öronen att påskharen ska komma så vi får väl se vad som väntar 😉

Dags att lägga Emilia!

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEfterrätten idag blev jordgubbar med grädde! Mums! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.