Göteborgsmamman

Pyjamasparty hos Sovkoncept!

Hej på er ♥

Hur mår ni denna lördag? Jag ska medge att jag känner mig lite svag i kroppen och att jag inte är riktigt 100, men jag tror det är mest för att det var så mycket igår samt att jag åt lite dåligt under dagen. Det märker min kropp av direkt! Samma med vatten – jag måste dricka mycket vatten varje dag för att inte känna mig trött i den dagen efter.

MEN! Gårdagen var magisk. Vi hade event hos Sovkoncept i Sisjön och hade bjudit in fantastiska gäster till ett lyxigare pyjamasparty. Vi har bubbel från MRG Wines, morgonrockar från Bubbleroom, mat från BohoBar, stolar + bord från KikiRiki och Jensens som huvudsponsor under kvällen.
Fotograferade under kvällen gjorde fantastiska Therese Lindvall och resultaten ser ni nedan. Hon är verkligen så himla grym!

Idag ska vi hem till ett par vänner på middag. Jag ser så fram emot att träffa dem och att bara få sitta och tjattra ikapp.

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencerevent influencereventTusen tack till alla er som kom! Ni gjorde kvällen alldeles magisk ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.