Göteborgsmamman

En dag av kärlek.

Äntligen fredag! ♥

Håller ni inte med? Visst är det lika skönt med helg precis varje gång? Jag är precis hemkommen från en AW och har bytt om till myskläder och dukat fram hårdost och julmust framför mig. Julmust måste ju vara livets uppfinning. Det är så himla gott och jag tycks aldrig tröttna! 🙂 Gillar ni det?

Efter en AW med vår avdelning på Volvo idag kan jag bara säga att det är få platser i världen där man hittar så mycket kärlek. Vi hade avtackning för en tjej och det visades så mycket känslor under den här dagen att bara tanken på allt får mina ögon att tåras igen. Det är fint hur nära man kan komma sina kollegor och det ska bli härligt att få jobba tillsammans med de som är kvar ♥

Jag är ärligt talat rätt trött och ska kolla lite friidrott för att sedan krypa ner i sängen. Den här helgen bjuder på en del eventjobb så idag ska jag bara njuta av att inte göra någonting. Jag hade ju en riktig skit-onsdag rent ut sagt, men veckan slutade verkligen på topp. Kom ihåg att det hela ger med sig så småningom – de dåliga dagarna. Det är okej att må skit, men vet om att de bra dagarna kommer komma.

Kram på er hörrni.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMat på Harrys idag 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.