Göteborgsmamman

En bur av guld & en borttappade eftermiddag i skogen.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår braaaa. Jag sitter här med tacopaj i magen och väntar på att Fredrick ska komma hem. Tjejerna tittar på film och äter sitt lördagsmys innan det är dags för minstingen att göra sig iordning och lägga sig för natten.

Nu i förmiddags var Elise och jag ute på ärenden. Vi handlade mat för kvällen, men även en ny bok till mig – Camilla Läckbergs första Fjällbacka-bok ”Isprinsessan”. Jag köpte och läste precis ut hennes nyaste ”En bur av guld” och blev samtidigt alldeles hooked – vilken bok! Tips, tips, tips nu inför sommaren! I slutet kände jag bara ”noooooo” och ville inte att den redan skulle vara över, därför bestämde jag mig för att testa hennes serie som handlar om Fjällbacka. Någon av er som läst dem? 🙂

Väl hemma igen gav jag mig ut på en löprunda. Fredrick förklarade en väg i skogen som skulle vara underbar, men som jag inte greppade till 100% vilket visade sig när jag väl kom ut i skogen. Jag tappade bort mig, förbannade Fredrick många gånger under löprundan, tänkte ut många bra idéer på hur man bäst undkommer en jagande björn, funderade på om jag skulle lyckas springa ifrån en älg, men också på hur mycket man skulle våga lita på en gubbe med gevär ute i skogen om han visade mig vägen, samtidigt som jag febrilt försökte hitta vägen och övervägde ett antal gånger på om jag bara skulle vända om och springa de 6 km som var tillbaka.
Till slut kom jag hem, lyckligtvis, och nu har vi både hunnit laga paj, duscha och busat, tjejerna och jag.

Lördagsgodiset har vi missat till oss själva och jag funderar på om jag ska åka iväg för att köpa en Ben&Jerry’s. Eller så låter man bli, lägger sig på soffan, låter Fredrick klia mig i håret och somnat en stund i soffan innan Läckbergs bok hägrar i sängen.

Lördagsmys blir det iallafall. Hoppas ni har haft en fantastisk dag och att ni får en fin kväll ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg tacopaj tacopaj mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggPrecis läst klart Camilla Läckbergs ”En bur av guld” – nu återstår bara hela Fjällbackaserien. Längtar! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.