Göteborgsmamman

Bästa dagen för Liseberg.

Hej fina ni ♥

Vad gör ni? Hur mår ni? Jag sitter här i ett tyst kök med barn som sover och en man som är ute och ränner på stan. Okej, så han äter middag med jobbet – nästan samma sak 😉

Fredrick har medfört många bra saker under vårat förhållande. Han har gett mig våra barn, fått mig att uppleva många platser som jag annars kanske inte skulle sett (Italien tex), gett mig mer kärlek än jag nästan klarar av, fått mig att älska tills jag själv nästan spricker, friat på avenyn och överraskat mig med bröllop vid Gardasjön, och sen har han gett mig: SANDRA.
Denna tjej alltså. Hon har spenderat kvällen här, fixat med mitt hår och vi har hunnit prata mer än jag trodde var möjligt med barn springandes ut och in från köket. Hon är så härlig, så glad och så rolig på samma gång, och det känns som om vi känt varandra hela livet. När man bara klickar liksom. Vänskapen är fin hörrni – jag hoppas alla får uppleva den.

Nu till något helt annat! Igår var vi på LISEBERG. Det var max, max, MAX 10 min väntetid överallt och barnen var lyriska. Elise hade bestämt sig för att åka Lisebergsbanan, men vi tyckte nog att det var bäst att iallafall börja med Rabalder i barnområdet 😉 Julia ville testa Flumride och efter att hon fått bli varse om en ny ’vattenspruta’ innan fallet så slutade det med gråt och jag kan säga att det var tur att vi tagit med extrakläder – gud så blöta de var!
Det var barnen, Fredrick, barnens kusin, min syster och jag som var där och det var helt perfekt. Då kunde hela tiden 2 stycken åka med barnen och 2 ta hand om Emilia (som inte alls var intresserad av attraktionerna – kaninerna däremot, de var spännande).
Det var en fantastisk dag och vissa stunder kändes det som om vi var ensamma i parken. En torsdag eftermiddag är alltså att rekommendera om ni ska gå på Liseberg 🙂

Nu ska jag få i mig ett kvällsmål och sen är det natten. Elise ska på kalas imorgon och vi måste köpa present innan det. Annars har vi ingenting planerat på hela helgen, vilket känns helt fantastiskt.

Vad ska ni göra? 

Kram.

liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg liseberg lisebergTack och hej från Liseberg! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.