Göteborgsmamman

Musikalen Annie.

I annonssamarbete med musikalen Annie.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår bra denna onsdagskväll. Nu är det inte många dagar kvar innan vi säger hej då till city och flyttar ut på landet! Ja, inte landet kanske, men mer land än city i alla fall ? Åh, vad jag längtar till fredag kväll när vi lastat in allt och kan börja packa upp!

I lördags var Elise, Julia, farmor, mormor, svägerskan och jag på musikal. Jag gillar att försöka hitta på saker som tar avstånd lite från det vardagliga livet. Vandra i skogen, åka till bondgårdar eller bara hitta på något annat som man inte gör måndag-fredag. Att gå på musikal fick barnen att öppna upp ögonen för något annat och jämfört med när de tittar på film så var det verkligen fascinerade på ett helt annat plan av att se de olika skådespelarna agera ut på scen.

Vi gick på musikalen Annie och Elise var alldeles förtrollad av den lilla flickans sång. När Nanne Grönwall kom upp på scen så grimaserade de och sa att ”sådär får man ju inte göra!” och skrattade när hon gjorde galna saker. De förstod att det inte var på riktigt och blev därför inte heller skrämda av Nannes gälla röst ?

Showen var 2,5 h lång (med paus) och det trodde jag aldrig att tjejerna skulle klara, men de satt helt stilla och lyssnade som två ljus under hela den här långa tiden. Och jag håller med – showen var verkligen fängslande!
Är ni sugna på att hitta på något annorlunda och det lilla extra så tycker jag att ni ska gå på Annie. Sötare musikal finns inte! Köper ni biljetter innan den 31 mars (musikalen pågår dock till den 5e maj!) så får ni 75 kr rabatt med koden Goteborgsmamman – vuxen betalar 550 kr (ord. 625 kr) och barn 375 kr (ord. 450 kr). Klicka på den här länken för att läsa mer ?

Dags att luta mig tillbaka och ta kväll. Hoppas ni får en magisk kväll.

Kram.

musikalen annie musikalen annie musikalen annie musikalen annie musikalen annie musikalen annie musikalen annie musikalen annieFina familjen ♥

I annonssamarbete med musikalen Annie.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.