Göteborgsmamman

Hur livet är som trebarnsmamma? Nu vet ni.

Gooooooooooood morgon! ♥

Nu är det nära hörni. Nu är det nära för er att få ta del av roliga nyheter 🙂 Det hoppas jag att ni kommer tycka iallafall, haha. Jag är exalterad upp till öronen!

Jag får rätt många frågor om hur det faktiskt är att vara trebarnsmamma. Hur orkar jag osv och för mig så går det ju såklart numera av bara farten. Man fixar, donar, planerar och försöker hinna med sitt egna däremellan. Det går, även om man ibland blir rätt trött. Det här året har varit rätt tufft som ni vet, men vi är snart i mitten av november och jag siktar på att göra comeback alabama nästa år 🙂 Resten av det här året ska jag därför ta det rätt lugnt och tillåta mig att ta fler raster i livet. Man behöver det. Man behöver pausa lite då och då för att inte nå fram till väggen och för att inte riktigt hinna uppskatta saker och ting.

Sidospår.

Mammalivet är toppen på alla sätt och vis! Ännu mer toppen blir det vid tillfällen som igår kväll.
Elise kommer inspringande till vardagsrummet. Hon hämtar sin rosa lilla sminkspegel säger hej och springer tillbaka in till sitt rum och till Julia. Mammainstinkt ni vet – jag bara visste att det var något på gång.
Jag smyger mig genom hallen och fram till tjejernas rum. Dörren står lite på glänt och jag kikar in. Tjejerna hör att jag kommer och vänder sig mot mig. Elise ler stort och jag kan i det halvmörka rummet inte riktigt se Julias uttryck. Till slut fäster sig blicken och jag ser att Julia är helt GRÖN i hela ansiktet. Elise har alltså haft ”sminkskola” och målat Julia som för övrigt är jättestolt över hennes nya utseende.
Jag är mållös, går ut till Fredrick och säger:
-”Fredrick, skratta INTE nu.” In kommer Julia och Fredricks mun snörps åt innan vi brister ut i skratt. Dessa ungar. Dessa små monster.

Idag har vi inte mycket på agendan. Jag är fortfarande (!) förkyld och det regnar ute. Varm choklad och en bulle kanske?

Vad gör ni idag? 🙂

Ha en fin och härlig söndag.

Kram.

mammablogg

En nöjd Julia som varit på sminkskola hos Elise. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.