Göteborgsmamman

Det omöjliga.

Hej ♥

Första arbetsdagen avklarad för den här veckan och nu skulle Fredrick allt se mig. Jag sitter ensam i köket, lyssnar på regndropparna som smattrar ner utanför och alla tre barnen sover. Alla tre! Det omöjliga blev möjligt. Samtidigt kände jag att jag just idag också behövde just den här stunden för mig själv för att bara andas ut en sekund och njuta av den rena träningsvärken som dagens massage gett mig. Det är så viktigt att ta det lugnt en minut eller två, andas in och känna hur lugnet fyller kroppen. Idag var även en sån dag där jag unnade mig massage och jag måste bli bättre på att unna mig just det – att få en massage är rena hälsokuren för kroppen tycker jag.

Idag hade barnen studiedag och stannade därför kvar hos mamma när jag åkte till jobbet imorse. Vid lunch skulle mamma själv iväg och körde därför hem de små hit där de mötte upp farmor och farfar. Vilka föräldrar alltså. Jag säger det ofta, men ändå inte tillräckligt mycket – jag är så glad att vi har sån stöttning med barnen dagar som dessa. Dagar när de leker så mycket att barnen somnar kl 20 i soffan, haha.

Nu ikväll är det även en sån kväll där jag bara känner att luften går ur mig och jag egentligen bara vill brista ut i gråt. Mycket av trötthet, men också för att jag känner mig så väldigt tacksam för livet. Vi får vara friska, ha våra föräldrar så nära, syskon, vi får ha varandra, men jag får också känna saknad . Jag saknar Fredrick så mycket att det nästan gör ont in i själen, och det känns som en evighet till helgen och tills jag får känna hans  varma famn igen. Jag är tacksam för att jag får vara kär, förälskad och för att vi fått tre underbara små tjejer (=monster) som – trots sina energiska och galna sidor – förgyller våra dagar så mycket.
Så. Förbaskat. Tacksam.

Nu ska jag slå ihop datorn och sätta mig framför tvn en stund. Dags att bara vara.

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg-”VI VILL HA EN LÄSKIG PUMPA!” utbrister tjejerna – tills vi hade gjort en läskig pumpa. Då kommer Julia och kryper bakom våra ryggar. -”Mamma, jag vill inte ha en läskig pumpa – jag vill ha en glad pumpa”. En glad pumpa it is! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.