Göteborgsmamman

Tomttitt.

Happy Saturday Sweetiepies ♥

Hoppas ni mår jättebra! Jag har precis varit och lämnat de stora tjejerna som skulle sova över hos mamma och vi har ätit hamburgare från Sokrates Taverna till middag. Nu är jag bra mätt alltså!
Elise och Julia var så taggade på att få åka hem till mormor och använda Elises badbomb som hon fått i födelsedagspresent. Jag följde med dem till affären där mormor köpte lördagsgodis till dem och varsin tidning. Barnens mor- och farföräldrar är bra duktiga på att skämma bort dem när de kommer på besök måste jag säga, haha 🙂

Tidigare idag har vi varit på en tomtvisning. En vän till oss tipsade om en släkting till henne som skulle avverka en del tomter en bit härifrån så vi åkte dit för att kika lite. Det var ett urmysigt område och jag hade mer än gärna sett våra barn växa upp där.

Den här dagen gick verkligen i ett svep, men nu är jag redo för lite mys med min make. Så väldigt skönt att bara få sätta mig i soffan och bara vara. Imorse var nämligen äldsta tjejen här hemma uppe vid 5 och frågade varför vi inte gått ut till vardagsrummet och satt på tvn än? Hon som annars sover längre än många tonårsbarn! Så jag är trött, men ett litet tag kan jag nog klara att hålla mig vaken 😉

Ha en mysig lördagskväll. ♥

Kram.

största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar-”Mamma och pappa – när vi flyttar till hus så vill jag ha en studsmatta.” Jag hade inte trott något annat, haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.