Göteborgsmamman

Fulltecknat.

Happy Friday! ♥

Underbart med fredag. Den här dagen har jag verkligen längtat efter! Och vet ni vad? Kommande event är faktiskt näst intill FULLTECKNAT! Det är verkligen sååå kul! När jag säger ”nästan” så är det bara 1-2 platser kvar som isåfall får tryckas in, men egentligen är alla platser satta. MAGI!

Tjejerna här hemma duschar för tillfället och skrattar högre än någon sin när de kastar vattnet på varandra och duschar håret genom att hälla en kanna över huvudet. Man kan inte tro att det är samma barn som för bara ett kort tag sedan var rädda för vattnet. Nu är de vattendjur alla tre! 🙂

Den här dagen började med frukost med min älskade mamma på BAKA. Efter det åkte vi och tittade på ett hus som ligger ute till salu innan jag körde tillbaka henne till bilverkstaden så att hon kunde hämta sin bil.
På väg till jobbet köpte jag med mig vindruvor, choklad och en god juice som lite fredagssnacks innan jag hoppade in på möte.
Jag hämtade ut paket och handlade mat innan det bar av till förskolan och för att hämta tjejerna. Tror ni jag var trött när jag kom hem? Haha.

Nu tänkte jag sätta mig med tjejerna i köket och måla lite. Vi har köpt nya pennor och de måste ju såklart invigas 😉

Vad har ni gjort idag?

Ha en härlig kväll!

Kram.

frukost frukost frukost frukost mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggDisco i soffan – perfekt avslut denna fredag! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.