Göteborgsmamman

Aldrig huvudvärk.

Hej på er ♥

Vad gör ni denna lördagkväll? Mår ni bra? Tjejerna här hemma sitter i soffan och öppnar upp sina kinderägg och jag har precis städat undan i köket efter en mysig lördagsmiddag med pizza. Om en liten stund ska Emilia sova och vi andra ska mysa framför någon film. Har ni något tips på en bra familjefilm? 🙂

Idag har tjejerna och jag spenderat dagen i stan med Fredricks föräldrar och ett par vänner från Trollhättan. Vi promenerade och åt pannkakor med grädde och sylt till lunch. Jag hade huvudvärk (något jag aldrig har!) när jag vaknade imorse och när jag kände att den tog över alltför mycket så gick vi hem. Jag är heller inte den som äter tabletter högt och lågt, men idag var jag bara tvungen – huvudet dunkade verkligen när vi gick där bland affärerna. Nu däremot, nu är den borta 🙂 Skönt!

På måndag har jag ett viktigt möte och jag har mycket att förbereda innan dess. Så imorgon hittar Fredrick på något med tjejerna en stund så jag får sitta ner och fixa lite. Annars har vi inte mycket planerat, men något spännande ska vi nog ändå lyckas hitta på.

Vad ska ni göra i helgen? ♥

Ha en mysig kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggJapp, godis idag igen, hehe .. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.