Göteborgsmamman

Tips på torr hårbotten hos barn?

Hej fredag ♥

Äntligen är helgen här! Hur många äter tacos idag? Just den rätten saknar jag en del om jag ska vara ärlig. Och hela det där svenska fredagsmyset – det också. Det blir helt enkelt inte samma sak om man inte är hemma och myser kan jag tycka, samtidigt som det såklart handlar om vem man är med 🙂 Extra mycket längtar jag till när tjejerna själva vill börja fredagsmysa och förstår innebörden av detta ord på riktigt. Varför är det så lätt att börja längta framåt i tiden för? Ta vara på nuet istället! 🙂

Idag har det varit en minst sagt lugn dag här hemma. Elise och Julia både somnade och vaknade med feber idag så utöver en kort promenad som jag tog med Emilia har vi inte gjort mycket. Julia har dock varit väldigt ledsen och både hon och Elise har klagat över att det gör ont i deras munnar. När Julias torra hårbotten (vi har riktiga problem med denna hårbotten! Torr och jobbig!) blev alldeles sårig och idag även började vätska sig en aning så kände vi att det är bättre att åka till doktorn med henne. Så där är hon och Fredrick nu. Läkarna här är alldeles magiska och så väldigt hjälpsamma. De gör allt så snabbt och du behöver sällan vänta någon längre stund. Vanligtvis brukar ett apoteksbesök hjälpa rätt bra det också, men även de skickade oss vidare till doktorn i grannbyn idag.
Stackars lilla Julia. Under tiden de är där så sover Emilia här på hotellet, jag jobbar och Elise är kvar på campingen hos farmor och farfar.

Vi får se vad fredagsmyset blir och vilken middag vi äter idag. Det blir definitivt hämtmat iallafall och gissningsvis pizza eller pasta 😉 haha. Man får passa på när man är i pizzans land för oj så goda de är!

Vad gör ni ikväll? 

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg islatteIslatte är sååå gott i denna värme. Jag dricker säkert 3 stycken till frukosten, haha! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.