Göteborgsmamman

Att sträva mot lugnet & nytt i shoppingväg.

Hej på er ♥

”Mmmm” är känslan som sprider sig genom kroppen på mig nu. Känslan av välbehag och att veta att Emilia är på väg att somna gott efter en lång dag. Känslan som sprider sig när de två stora är lugna och har lagt sig till ro med sitt pyssel i sina sängar. Den ena med leksaker, den andra med sin iPad. Känslan som sprider sig när Fredrick frågar om det är okej att han tar en öl i lobbyn och jag kan säga ”ja” med ett leende på mina läppar för att alla i familjen har just den där känslan. Känslan som behövs en kväll som denna när alla varit igång hela dagen. Det är ett av dagens mål för mig. Att finna ron när dagen snart är över.

Vid lunch idag bestämde sig jag, min syster, hennes kille, barnen och barnens kusiner oss för att åka iväg till ett köpcenter ett par mil härifrån. Regnet (och haglet!) smattrade mot rutorna inatt och vinden drog omkull kläderna på balkongen. Vi var ute vid 03-tiden och huttrade i regnet där vi samlade ihop alla kläderna som hunnit bli blöta på nytt. Det har regnat till och från sedan dess och det var något annat än stranden som stod på schemat idag. Jag var ute och sprang en runda imorse och blixtrarna lös upp den mörka himlen längst bort över sjön. Det var nästan övermäktigt. Så coolt och respektfullt!

Vi åkte iallafall till ett köpcenter där jag fyndade 2 klänningar till Elise och Julia, en kavaj och ett par byxor till mig själv plus ett mobilskal som jag behövt köpa så länge. Allt på rea! Är det något italienarna (och jag!) är duktiga på så är det just reor. Jag har nog fyndat en kavaj varje år, haha. Just kavajer är något jag använder väldigt mycket till vardags och här nere finns det mycket att välja på 🙂
Väl hemma igen blev det pizza till middag, ett rött glas vin och nu sitter vi här – timmar av ansträngning senare. Underbart.

Har ni haft en fin dag? Vad har ni gjort? 🙂

Imorgon åker min syster och hennes kille hem tyvärr. De åker vidare till större städer innan de återigen når Göteborg. Sorgligt, men jag vet att de kommer få en fortsatt härlig semester.

Sov gott godingar.

Kram.

att sträva mot lugnet att sträva mot lugnet nytt i shoppingväg nytt i shoppingväg att sträva mot lugnet mammablogg mammablogg mammabloggLite nytt i shoppingväg här från Italien 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.