Göteborgsmamman

Parco Natura Viva.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår bra. Jag däremot – jösses så trött jag är ikväll. Ögonen går verkligen i kors.

Imorse efter min löprunda så var det långfrukost här på hotellet och sedan tog tjejerna, min syster, hennes kille, barnens kusiner och jag bilen mot Parco Natura Viva för att gå på zoo. Barnen här älskar zoo och var alldeles lyriska. Fredrick stannade hemma med Emilia och tur var väl det – jag tror vi har gått en bra bit idag! Dessutom valde vi en minst sagt varm dag för denna aktivitet, men det var mycket skugga och det märktes inte förrän i slutet när vi passerade lejonen och var på väg ut.

Parco Natura Viva är ett zoo med hälften promenad och hälften bil-safari kan man säga. Så man börjar med att gå en runda på 3-4 h (enligt personalen – vi gick på 3 timmar tror jag) och sen hoppar man in i bilen och kör runt på en halvtimme. Det var så häftigt och det var 4 matta barn som hoppade in i min bil när vi var klara.

Väl hemma väntade en pizzamiddag på en strand vid vattnet, ett dopp i havet och nu är vi hemma – redo för sängen.
Jag väntar på ett spännande mail imorgon och på att få boka in ett häftigt möte. Så med dagen och det i tankarna somnar jag gott ikväll.

Vi hörs imorgon!

Kram. ♥

Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura Viva Parco Natura VivaDagen avslutades på stranden. Underbart att ta ett dopp i den svala sjön efter en varm dag på zoo! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.