Göteborgsmamman

Världens skönaste träningskläder.

Inlägget innehåller reklam för Pierre Robert i form av annonslänkar.

Hej mina fina ♥

Fredrick hatar när jag skriver så, ”mina fina”, ”mina hjärtan” eller liknande. Och jag förstår honom – det låter ju egentligen hellöjligt – men vad skulle jag annars skriva? ”Hej” låter ju skittråkigt, haha.

Imorse ringde klockan 6:45 och jag tog mig ut på en runda med Marika. 7,5 km senare (och en sinnessjukt trött Malin – Marika är en maskin!!) så var det dags för frukost. Frukosten här är så otroligt god. Alltså – S.Å. G.O.D. Vi satt länge på frukostrummet innan Fredrick gav sig ut på en cykeltur och vi andra njöt av en dag på stranden.
När solen gick i moln kom åskan och regnet lagom till att vi skulle grilla. Vi trotsade regnet, grillade under tak och gick ner till stranden för att låta barnen leka av sig innan läggdags och när regnet passerat.

Jag måste faktiskt få tipsa om de här underbart sköna träningskläderna från Pierre Robert. De är magiska och jag har bott i dem många, många dagar sedan jag fick hem dem. Tightsen är nästan alldeles lena, mjuka och höga i midjan och bhn går i samma känsla. Jag har aldrig tidigare ägt ett par så sköna träningskläder. Tips för andra kvällen i rad 🙂

Nu ska vi snart lägga oss här hemma. Jag funderar på om jag ska starta även morgondagen med ett springpass. Det är ju så skönt med träning på morgonen tycker jag!

Hur mår ni? Vad gör ni denna måndagskväll? ♥

Kram. (också en sjukt töntig sak att skriva kanske, men jag tycker det låter så mysigt ♥)

pierre robert pierre robert världens skönaste träningskläder pierre robert pierre robert pierre robert

Underbara semester. 

Inlägget innehåller reklam för Pierre Robert i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Essay writing services

    Are you looking for workout clothes? If you are looking for workout clothes, you should read the blog article and it can help you to get to know about the stunning workout clothes. The article explores the world’s most beautiful workout clothes. The images shared along with the article will help you to see some beautiful workout clothes.