Göteborgsmamman

4 löften till mig själv.

God morgon ♥

Hoppas ni har sovit gott och känner att det här blir en fantastisk fredag! Fantastiska fredagen helt enkelt! 🙂
Tjejerna och jag har precis ätit långfrukost (konstigt att den visst blir ännu längre med barn och att man själv alltid är den som får äta av det näst intill smälta smöret, men vad gör det om hundra år!) och medan de tittar på Greta Gris (nya favoriten här hemma!) så passar jag på att blogga lite 🙂

Det är alltså fredag och en hel helg väntar. Den här helgen har jag lovat mig själv att:

  1. Ta det lugnt. Bara inmundiga allt som sker och inte stressa över det jag inte kan rå för. Bara ta en minut i taget och göra det familjen och jag känner för.
  2. Inte överfixa. Imorgon är det dop och jag har inte bestämt vilken fika vi ska ha än. I vanliga fall hade jag gått bananas, men jag tillåter mig att acceptera tanken på att strunta i att baka själv och köpa med färdigt istället. Jag älskar ju att baka, så om jag hittar något gott recept och suget faller på så kanske jag står där i köket till slut ändå 😉
  3. Stänga av. Jag har blivit väldigt duktig på att stänga av mail, sociala medier och allt sånt där under tiden jag spenderar med min familj. Det ger mig ett lugn i kroppen och är något jag kommer fortsätta med. Det är en skön känsla att kunna ”gå hem” även när man är egen företagare.
  4. Ta en långpromenad. Den här helgen ska jag ta en långpromenad och bara rensa huvudet. Ni vet, den där promenaden som är över en timme lång och som gör en alldeles pirrig i kroppen när man väl kommer hem igen.

Vad ska ni göra den här helgen? 🙂
Vi har inga planer mer än att jag är lite sugen på Liseberg. Kanske idag tillochmed – vädret är ju sisådär och då är det kanske inte heller lika mycket folk, eller vad tror ni?

Ha en fin fredag!

Kram.

frukost

Ha en fin fredag! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.