Göteborgsmamman

HÄR är den oretuscherade sanningen.

God morgon ♥

Hoppas ni mår super.
Okej, jag måste börja med att uppdatera er om den leksak som fastnade i toaletten. Denna leksak satte stopp för allt bajsande och pappersslängande – det var knappt så att kisset alone gick att spola ner. Så vidrigt. Det är tur att det här huset har en toalett nere i källaren.
Men på tal om vidrigt då. Igår kom vi fram till att det fanns bara en sak kvar att göra: vi var tvugna att montera bort toaletten och gå in bakvägen. Sagt och gjort – Fredrick skruvade loss den från golvet och lyfte bort den från avloppet.
-”Nu behöver jag dina händer!” ropar han.
Ursäkta?
-”Tyvärr älskling, jag står och fixar lite här” – okej, Malin, tänk. Kom på något som är viktigt och som inte går att avbryta. Tänk!
-”Kom igen nu!” Fan.
Jag gick sakta in i badrummet och fick se toaletten och Fredricks stora leende.
-”Din tur.” säger han. Vilket svin! Men så tänker jag på hur han har kämpat med att få loss den och inser att ja, det är väl min tur.
Man har inte levt förrän man har gått bakvägen på en toalett, och den här historien + bilden bjuder jag på. Det var det absolut vidrigaste jag har gjort och jag vet inte hur länge jag tvättade mina händer innan jag hoppade in i duschen. Vet ni vad det absolut värsta är i den här historien? Att min hjälp var helt meningslös, för tror ni vi fick ut leksaken? Nepp! Efter ett tag hämtar Fredrick ett annat verktyg och får ut den på egen hand.
Så, dagens tips: spika för badrumsdörren med träplankor när ni har barn.

Idag står det handling på schemat. Jag ska fixa tårtor till mormors begravning imorgon och tänkte förbereda allt så att endast dekorationen är kvar att göra imorgon.
Jag fick även frågan här igår om jag kunde göra ett inlägg om hur Emilias dagar ser ut – så det tänkte jag sätta mig med så fort tjejerna är lämnade på förskolan 🙂

Vad ska ni göra idag? Har ni något spännande på agendan?

Ha en fantastisk torsdag – snart är det helg! Och glöm inte att tävla om resväskan förresten – tävlingen avslutas på söndag kl 12 ♥

Kram.

mammablogg mammabloggmammabloggmammabloggmammabloggHÄR är den andra sidan av Instagram – den där oretuscherade!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.