Göteborgsmamman

Sånt här händer ju bara småbarnsföräldrar!

God morgon sunhines ♥

Mår ni bra? Har ni tävlat i gårdagens tävling än? 🙂
Jag mår super och är mer än redo för onsdag. Efter lunch har jag ett möte, men annars väntar en lugn dag.

Det är knappt så att jag vågar säga det, men när Emilia blev 1 år så vände det. Plötsligt så sov hon mycket bättre under nätterna och jag får mer och mer sömn. Det är som om min kropp försöker sova ikapp de snart 4 åren som jag haft barn – jag sover verkligen som en stock! Och jag känner mig mer och mer utvilad – det är skönt 🙂

Det har kommit ut ett nytt Playmobil-set med zoo-tema. Häromdagen fick tjejerna hem det på posten och har inte släppt det ur sikte sedan dess. De lägger ner det i sina rullväskor och igår hade Julia till och med med det till förskolan. Gullunge! Tänk att något så enkelt kan vara så roligt. Och det blir ju inte bara kul för barnen utan även för en själv som förälder att titta på där de leker tillsammans, pratar och interagerar med sina små figurer. Så mycket kärlek!

Igår var en fullspäckad dag. Det började med förskolelämning som gick vidare till jobb, träning, svärföräldrarbesök, spännande möte, förskolehämtning, lek, matlagning för att till slut landa i soffan tillsammans med Fredrick. Vi kom förresten fram till vad som orsakat stoppet i vår toalett – eller ja, Fredricks föräldrar kom fram till det igår. Någon (ingen nämnd ingen klämd, men det är inte Elise, Julia, Fredrick eller jag) har stoppat ner en Hello Kitty-leksak i toaletten. Den täcker upp hela holken och sitter som en propp där nere – helt fast. Idag ska Fredrick försöka få tag på en kofot för att bända sönder den – vi får väl se hur det går. Haha, är inte detta livet med småbarn så säg!

Snart ska girlsen iväg till föris och jag ska iväg på jobb, träna lite, möta upp mamma och sen ska jag vidare på ett annat möte efter lunch. När jag kommer hem igen så ska jag planera tårtorna inför mormors begravning. Jag tänkte göra 2 olika, varav jag har den ena ganska klar för mig, men behöver inspiration till den andra. Har ni några förslag så är de mer än välkomna ♥

Ha nu en  fin dag hörrni! Ta vara på livet, le och var glada – livet är för kort för att låta mungiporna peka nedåt ♥

Kram.

mammablogg
mammablogg mammablogg melon playmobilFina, fina tjejer! Ni är för goa alltså ♥ Även om det varje dag är 50% bråk 50% kärlek 😉 Igår satt de och kramades i sovrummet när jag kom in. Så fina! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Antar att du menar vanliga tårtor och inte smörgåstårta? Själv är jag usel på att baka, men såg ett inlägg nyligen på bloggen Fredriks fika med massa olika tårtor *tips*. Vilken fin topp du har (och halsband) vart har du köpt den? 🙂

  2. Jenny

    Kan du inte berätta om en dag för Emilia ser ut, sömn mat ja typ rutiner. Har en tjej som snart blir 1 år och sömnen har vart kass sen start så man kan ju hoppas på drtdär med att den blir bättre haha ?

    1. goteborgsmamman

      Hahaha! Ja, men det är klart jag kan göra det! 🙂 Jag kände spontant att det vände där vid just 1 år – att Emilia började sova bättre då. Men alla är ju olika såklart. Man får tänka att det lär iallafall ha gått över tills de fyller 15 😉 haha. Då sover de antagligen mer än oss!
      Ska fixa ett rutininlägg – tack för tipset! <3 Kram!