Göteborgsmamman

Kommer jag någonsin bli nöjd?

God morgon söndag ♥

Hur mår ni? Jag har sovit rätt gott och efter att ha somnat som en stock i soffan igår kväll så fortsatte jag sova riktigt tungt hela natten. Det var så skönt! Emilia hade sitt vanliga uppvak där precis när jag somnat (som alltid – hur lyckas hon tajma in uppvaket när jag PRECIS somnat? Är det för att jag snarkar eller vad är det?!), men sen sov vi gott hela natten. Underbart!

På sistone har jag tänkt mycket på vad jag vill göra i livet. Vad som skulle få mig att känna mig sådär tillfredsställd. Jag blir rätt rastlös och vill hela tiden göra något nytt, så kanske är det så att jag aldrig kommer bli sådär 100% nöjd? Att jag hela tiden kommer vilja söka efter fler äventyr? Förstå mig rätt – jag är så nöjd med mitt liv. Jag vill bara att min familj och jag ska få upptäcka så mycket som möjligt. Fortsätta uppleva även i vardagen när tiden går i ett. Visst låter jag snurrig? Men jag tänker såhär: jag vill inte vara en arbetsmyra som varje dag gör samma sak. Jag vill att varje dag ska vara olik den andra och jag vill inte vara rädd för att hitta på saker även om de känns långt borta eller kräver mycket planering. Jag vill hela tiden se målet och kanske inte alla gånger resan dit. För jag kan ibland känna att resan hämmar oss från att göra saker. Vi vill något så mycket, men när vi börjar tänka på hur vi ska komma dit så tappar vi modet. Gör inte det! Någon har säkert gjort samma resa förut – och den personen gjorde ju det, eller hur?
Våga lita på dig själv att du klarar det. Våga utmana världen lite och se vad den har att erbjuda.
Elise är så fin. Hon ställer sig med jämna mellanrum i ett rum, börjar sjunga på Frost-låten och när hon kommer till ”AND HERE I AM!” så stampar hon med foten och pressar ner händerna vid sidan av kroppen med en sån bestämdhet som bara hon har. Exakt sån vill jag vara och jag ska uppmuntra henne hela livet att våga visa vad hon kan och vill. Uppmuntra henne till att känna självförtroende och ha en fantastisk självbild av sig själv!

Igår spenderade vi dagen vid vattnet. Vi köpte med oss mat från ICA och lät barnen springa omkring. Det var en sån härlig dag.
Idag ska det bli minst lika varmt, om än lite molnigare. Eftersom det väntas både en drös med regn och åska i veckan så ska vi passa på att vara ute även idag. Vad ska ni göra? 🙂 

Kram på er godingar. Upplev vad livet har att erbjuda!

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggIgår hade vi en underbar dag vid sjön. Bara sådär fantastisk ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.