Göteborgsmamman

Faktureringsprogram i mobilen.

Inlägget är i samarbete med Digitala Företaget.

Hej på er ♥

Vet ni vad som snart har gått? Mitt hela första år som egen företagare! Snart har jag drivit min blogg som eget företag i ett helt år och det känns så himla skoj! Under det här året har det hänt så många saker som jag knappt vågat drömma om och jag får kvitto efter kvitto på att det var rätt beslut att ta bloggen vidare ett steg.

Men att driva eget betyder också att du aldrig riktigt stänger av. Det finns hela tiden något att göra, något att fundera på eller något att besluta. Samtidigt vill jag ju också lära känna er och svara på era frågor för att visa er hur mycket ni betyder för mig. Ni kommer med era kloka tankar och funderingar, gulliga kommentarer och likes på instagram – det värmer verkligen hela min själ! Jag är så lyckligt lottad att ha så kärleksfulla läsare och inte några troll som smiter in här för att lämna negativ energi. Den energin kan de få hålla för sig själva! Här är vi glada! 🙂

När man är mitt inne i den här tornadon så försöker jag – mycket på grund av att jag är mamma – att hitta olika hjälpmedel för att effektivisera den tid jag lägger på mitt företag.
Kanske är det någon mer där ute som är egen företagare? Då kan mitt kommande tips vara bra för just dig 🙂

Så fort jag har avslutat ett jobb så försöker jag fakturera direkt. Samma sak när jag kört någonstans som har med jobbet att göra – rätt in i körjournalen bara så att det finns dokumenterat till senare. Det gjorde det lätt för mig under årets deklaration och att ligga i fas gör mer än halva jobbet när det är dags att redovisa.
Vi har allt som oftast med vår telefon när vi går någonstans, inte sant? Därför vill jag tipsa er om det Digitala Företaget som är ett faktureringsprogram som finns till för att göra det enkelt för dig att hålla ditt företag i schakt när du jobbar. Du kan fylla i körjournalen, skapa och skicka fakturor, fota kvitton m.m. – allt med mobilen! Det är så enkelt och ett supertips till dig som inte vill ha tusen lappar överallt med saker att komma ihåg. 🙂

Är det någon här som har eget företag? Vad gör ni isåfall? 🙂

Kram.

faktureringsprogram faktureringsprogram

Digitala företag – ett faktureringsprogram som du enkelt kan använda i mobilen 🙂 

Inlägget är i samarbete med Digitala Företaget.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.