Göteborgsmamman

Babyshower & fler barn.

God morgon solstrålar ♥

Hoppas ni har sovit gott. Jag har precis krupit upp i sängen igen efter att ha gett Emilia välling och hämtat en stor kaffekopp till mig själv. ’Hello Sunshine’ står det på den. Visst måste vi bli ännu bättre på att ge oss själva lite, lite mer kärlek? Självuppskattning är den bästa uppskattningen säger jag. Är man nöjd med sig själv så är det så mycket lättare att uppskatta mer i livet. Vi är verkligen fina precis som vi är och tänk vad olika vi är ändå?! Så coolt!

Igår var jag på en urmysig babyshower. En av mina barndomsvänner är gravid och ska ha barn om 3 veckor! Vi fick gissa datum och jag gissade på den 3e juni – ett par dagar efter beräknat. Hennes graviditet påminner så mycket om mina egen när jag väntade Elise att jag bara var tvungen att gissa på lika många dagar över tiden – hon hatar mig för det, haha. Hon minsann inte gå över tiden. När jag tittar på henne så saknar jag den gravida tiden och jag hade absolut kunnat tänka mig fler barn – samtidigt som jag känner att jag på något sätt är rätt nöjd och vill börja bygga på den familj vi har nu. Men bebisar alltså – den tiden är ju så mysig! Och man ska aldrig säga aldrig – vi får helt enkelt se om ett par år.
Tillbaka till babyshowern. Den var som sagt för min barndomsvän och både hennes mamma och syster var på plats plus släkt och vänner. Det var en trip down memory lane att få träffa dem igen – det var ju så många år sedan – ändå känns det som igår vi kollade film och hoppade från båten en varm sommardag.
Igår åt vi tårta, kakor, drack kaffe, gjorde lekar, gissade kön (som de håller hemligt!) öppnade presenter och pratade mycket om livet med barn. Så mysigt! Tusen tack för att jag fick komma <3

På vägen hem hälsade vi på mamma en snabbis, Emilia och jag, vi handlade lite till middagen och åkte sedan hem för att städa lite innan Fredrick kom hem ett par timmar senare.. När han kom hem åt vi fläskkarré (jag ÄLSKAR fläskkarré, men den är egentligen ännu godare grillad), potatishalvor, beasås och en fräsch sallad till. Riktig lördagsmat och så gott!
Emilia la sig och Fredrick och jag fick en lugn och skön kväll i soffan.

Idag är det kalasdags för Elise hos hennes klasskompis. Jag är lite ute i sista minuten vad gäller present, men det börjar inte förrän 12 så jag har ju lång tid på mig 😉 Tänker att jag tar det på vägen när jag hämtar tjejerna hos farmor och farfar – vi har inte hört så mycket från dem så jag tror allt gått strålande 🙂

Vad ska ni göra denna söndag? Fler som ska på kalas?

Kram.

Den här blusen är bara så fin och jag kommer antagligen bära den alldeles för mycket i sommar. Du hittar den här 🙂

babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower babyshower blöjtårtaGrattis min älskade barndomsvän till din graviditet! Du kommer bli en fantastisk mamma <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabella

    Vi VET ju inte könet själva! Men namnen håller vi hemliga! Tack sååå mycket för igår! Så roligt att ni kom! ❤️❤️

  2. Pethra

    Åhh du är ju så ung, ni har all tid i världen på er att skaffa en sladdis längre fram. 🙂
    En annan har ju som 40-åring kommit på att hon vill ha en trea och det får vi ju se om det ens går. 🙂

    1. goteborgsmamman

      Jag håller tummarna för er! <3 Jag har två vänner som både fyller 40 i år och som båda fått sitt första barn i år. Det kommer gå för er också!
      Kram <3