Göteborgsmamman

Min födelsedag.

God morgon ♥

Hur mår ni? Jag mår strålande, om än lite snuvig – men vad gör det om hundra år? 🙂
Emilia och jag har satt oss i vardagsrummet med kaffe, leksaker och Nyhetsmorgon på tv. De stora tjejerna sover fortfarande och vi tar vara på lugnet som är här och nu. Emilia har hämtat en sån där grytlappshandske i silikon från köket. Hon ger den till mig och så fort jag tar på mig den så blundar hon stenhårt och skrattar, haha! Märk väl att den bara sitter på min hand – jag gör ingenting mer. Galna unge!

TACK för alla gratulationer igår! Ni är magiska på alla sociala medier! Jag hade en underbar födelsedag! När det kommer till min egen dag så vill jag gärna inte fira den så mycket – jag vill bara känna att jag fyller år. Förstår ni hur jag menar? Men när det ska planeras för någon annan eller någon annan ska firas – då vill jag gärna gå all in.
Tycker du om att bli firad? 🙂

Under dagen var mamma här och jag fick en jättefin tavla som hon köpt från Urban Gattzén. Tavlan föreställer italienska lådor uppstaplade på hög. Italien betyder mycket för både mig och båda mina familjer. Fredrick och hans familj har varit där många, många gånger, min morfar är uppvuxen där och Fredrick och jag gifte oss där. Så symbolen var så fin tycker jag <3 Tack mamma.
Vi åt tårta med mamma och när Fredrick kom hem tog vi en promenad på stan. Vi gick till Change för att köpa underkläder men hittade tyvärr inte så mycket igår. De har en till butik här i Göteborg och utbudet är lite annorlunda så jag ska dit och kika också. Det är min present från Fredrick och … håll i er … – en tatueringstid! Yes, nu jäklar ska det tatueras! Vad det bli får ni se längre fram 😉 (mest för att jag velar mellan ett par stycken, haha)

Efter promenaden igår så kom min syster och hennes kille förbi men min favoritmat: grekiskt! När de gått så var det nästan raka vägen till sängen – jag var helt slut! Samtidigt som jag skulle lägga mig fick jag ett mail om att mitt möte nu på morgonen blev inställt – kanske var det meningen att jag skulle vila lite idag? 🙂

Idag har vi inga planer. Fredrick ska äta med jobbet ikväll så tjejerna och jag blir ensamma hemma. Jag funderar dock lite på vad vi ska hitta på idag. Kanske en sväng förbi min farmor? Vi får se! 🙂

Hoppas ni får en härlig dag!

Kram.

prinsesstårta prinsesstårta prinsesstårta urban gattzén grekiskt min födelsedagTack för alla gratulationer igår! Ni är för goa! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.